Nejprodávanější tituly v roce 2024
romantika

Až do konce - 11%
Král sexu mi slíbil, že mi pomůže zorientovat se ve světě online randění! Vím, že je na čase hodit minulost za hlavu a začít zase randit.
romantika
Ukázky

Až do konce

314 Kč
279 Kč
Co se nedá předstírat - 20%
Pokud jde o krásné ženy, byl Tiziano docela znalec. A taky byl expert na předstírání, že je jenom neschopný floutek, kterému na ničem nezáleží. Na rozdíl od toho prvního to nebyla pravda.
romantika
Ukázky

Co se nedá předstírat

69 Kč
55 Kč
Rozpustí led v jeho srdci? - 20%
Bylo to otcovo přání, vyjádřené v závěti, a protože se Annice nepodařilo dosáhnut toho, aby nechtěnou svatbu zrušil sám Ranieri, muž, který ji označil za „nevzhlednou pohromu“, najednou stála před oltářem a říkala mu své „ano“.
romantika
Ukázky

Rozpustí led v jeho srdci?

69 Kč
55 Kč
Domek pro dva - 11%
Veterinářka Julia Shawová hledá místo, kde by mohla začít znovu. Po těžkém období chce konečně najít bezpečný přístav. Zamiluje se do idylického Cove Cottage v malé vesničce Carywith v Cornwallu a rozhodne se zde žít a pracovat.
romantika

Domek pro dva

269 Kč
239 Kč
Svatba vzpurného hraběte - 20%
(1x)
Komplikovanými vztahy v rodině Carringtonových proplouvá Genny se zručností zkušeného lodivoda. Nejdůležitější pro ni je chránit svou ovdovělou sestru a kvůli tomu neváhá využít, stejně jako její dědeček generál, jakoukoli strategii.
romantika
Ukázky

Svatba vzpurného hraběte

109 Kč
87 Kč
Svatba jako omluva - 20%
Victoria nesplňovala předpoklady na Agovu ženu. Byla sice krásná, avšak odmítala být poslušná. Jenže čekala jeho dítě, a proto si ji Ago vzal. Vzal si ji a sdělil jí, že odteď bude „uklizená do ústraní“ a pro svět jako mrtvá.
romantika
Ukázky

Svatba jako omluva

69 Kč
55 Kč
Šťastně zmařená svatba - 20%
Eden předstírala, že je šťastná. Vzít si Huntera za muže dávalo smysl! Až na to, že ona nechtěla jeho… a on nechtěl ji. To Remy, Hunterův svědek byl ten pravý. Poznala to už před pěti roky z toho, jak ji sevřel v náručí, jemně i silně zároveň.
romantika
Ukázky

Šťastně zmařená svatba

69 Kč
55 Kč
Není to pravda, ale… - 20%
(1x)
Rafaelovi se zhroutil svět! Tu ženu, která vtrhla s malým dítětem na schůzi, jež měla změnit osud jeho firmy, nikdy neviděl. A věděl, že zkrátka Bertieho otec nemůže být. Jenže Ivy si tím byla tak jistá!
romantika
Ukázky

Není to pravda, ale…

69 Kč
55 Kč
Ve stínu And - 20%
(1x)
Když přijedete do vlastního domu a najdete v něm úplně cizího muže, který se vás ptá, co v něm děláte, minimálně vás to překvapí. A přesně to se stalo Vienně. Dům, který jí koupil bratr a v němž chtěla najít úkryt, hostil nevítaného nájemníka!
romantika
Ukázky

Ve stínu And

69 Kč
55 Kč
Králova dohazovačka - 20%
(1x)
Je to krušné – hledat nevěstu muži, o kterém sníte mládeži nepřístupné sny!
romantika
Ukázky

Králova dohazovačka

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>