Nejprodávanější tituly v roce 2024
romantika

Musíš se vrátit do Řecka! - 20%
Mia vzpomínala na Řecko, na jeho barvy a vůně. A byly to vzpomínky spojené s žalem… ale i s pocity štěstí. Pak se jednoho dne objevil na prahu její malé garsonky on. Theodoros. Její manžel. Muž, kvůli kterému chtěla zapomenout…
romantika
Ukázky

Musíš se vrátit do Řecka!

69 Kč
55 Kč
V zajetí oceánu - 20%
Jameson Neally, známý také jako Joker, je jedním z nejproslulejších hackerů na světě. Zásadně pracuje sám, ale okolnosti ho přinutí, aby z dálky sledoval a dohlížel na sestru svého přítele.
romantika
Ukázky

V zajetí oceánu

69 Kč
55 Kč
Diamantová dohoda - 20%
Byla to nejlepší osobní asistentka, jakou kdy Ezios měl. Tedy až do chvíle, než mu Tilda řekla, že je sobec s chováním řeznického psa, že nemá schopnost vcítit se do problémů jakéhokoliv jiného člověka...
romantika
Ukázky

Diamantová dohoda

69 Kč
55 Kč
Trable se šéfem - 20%
Osobní asistentka Ru už je unavená z lidí, kteří se ji snaží ovládat počínaje jejími rodiči až po notoricky náročného šéfa. Potřebuje jen dostatek peněz, aby mohla odletět z New Yorku.
romantika
Ukázky

Trable se šéfem

69 Kč
55 Kč
Zasloužím si to! - 20%
(1x)
Micah byl dřímající sopka, a když se věci neodehrávaly podle něj, hrozil explozí. A Quinn byla jediným člověkem na světě, který jeho ničivou sílu dokázal zvládnout. Pak ale prozradila, že spolu už dlouho – a tajně! – tvoří pár, a on ji odřízl…!
romantika
Ukázky

Zasloužím si to!

69 Kč
55 Kč
Dívka s modrou krví - 20%
(1x)
Životní příběh drsného spolumajitele palírny Remyho Renauda by mohl nastartovat kariéru osudem stíhané televizní producentky Cosimy. Zbývá jen jediné, podepsat smlouvu a začít s natáčením. Tak jednoduché to ale nebude.
romantika
Ukázky

Dívka s modrou krví

69 Kč
55 Kč
Vinice ve Francii - 11%
(4x)
Hattie má zlomené srdce, a tak když se jí naskytne příležitost pracovat na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského.
romantika

Vinice ve Francii

404 Kč
359 Kč
Králův bratr - 20%
(1x)
Byl to Arielin otec, kdo zosnoval převrat, který poslal do zapomnění oba nazulské královské syny. Místo toho staršího, jemuž byla zaslíbená, si ale pro Ariel po letech přišel jeho bratr Cairo. Muž, jehož milovala.
romantika
Ukázky

Králův bratr

69 Kč
55 Kč
Po čem touží více? - 20%
„Ty si mě chceš vzít?“ „Ani za milion let!“ Pro Vidala bylo setkání s Evou po tolika letech příležitostí si potvrdit, že se v ní nemýlil – stále stejně zlá a povýšenecká, chladná a pohrdavá, stále mu toužící ubližovat.
romantika
Ukázky

Po čem touží více?

69 Kč
55 Kč
Ráj v Indickém oceánu - 20%
Millie: Jediný, kdo mně mohl pomoci, byl Nick. Byl tu ovšem malý problém.
romantika
Ukázky

Ráj v Indickém oceánu

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>