Nejprodávanější Kniha v roce 2024

North Korea Travel Agent
(3x)

Ještě pořád máte šanci o tom nevědět, nečíst to a zůstat v klidu. Žila byla jedna holčička, narodila se v pracovním táboře, ale pohádka to není. Aby to peklo přežila, musela nejprve zemřít.

Ukázky

North Korea Travel Agent

351 Kč
Setkání s Rámou
(2x)

Klasická science fiction sira Arthura C. Clarka, za níž získal neuvěřitelnou řadu literárních ocenění, se vrací v původním českém překladu Zdeňka Volného.

Setkání s Rámou

349 Kč
Šéf - biografie Zdeňka Pohlreicha
Autorizovaná biografie Zdeňka Pohlreicha.

Šéf - biografie Zdeňka Pohlreicha

413 Kč
Ticho
(2x)
Don DeLillo bývá označován za jednoho ze tří největších žijících amerických prozaiků (vedle Cormaca McCarthyho a Thomase Pynchona) – a jeho poslední kniha, útlý román Ticho, výmluvně dokládá proč.....
Ukázky

Ticho

250 Kč
Veletoč osudu
Autorka líčí s dokonalou znalostí reálií příběh své židovské rodiny, jejíž příslušníky zavál osud do všech koutů světa.

Veletoč osudu

323 Kč
Bulšit
(2x)
Kniha Františka Koukolíka Bulšit je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o nenápadné součásti naší kultury, o žvanění. Kniha nabízí základní informace k pochopení bulšitu, abychom jej dokázali odhalit a najít před ním obranu.

Bulšit

180 Kč
Maturita z českého jazyka a literatury - Ústní zkouška
Nová příručka zaměřená na ústní část maturitní zkoušky z českého jazyka a literatury je určena zejména žákům 4. ročníků středoškolských oborů zakončených maturitní zkouškou. Je možné s ní pracovat také průběžně od 1. ročníku.

Maturita z českého jazyka a literatury - Ústní zkouška

242 Kč
Metafyzika
Jeden ze základních textů řecké filosofie. Co je vlastně skutečné? Jednotlivé nebo obecné? Platón tvrdil, že skutečnost přísluší pouze obecným idejím a jednotlivosti jsou jen nedokonalé... Podle Aristotela, který s Platónem nesouhlasí...

Metafyzika

360 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

529 Kč
Myšlenky sebelásky
(1x)
Když jsme ochotní otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. 53 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí.

Myšlenky sebelásky

169 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>