Rich Shih, Jeremy Umansky - Kouzlo ...
Otevřít stranu 99
Novinka Ke stažení

Kouzlo fermentace s plísní koji

Nakladatel: Alferia 2023
Ihned
509 Kč

Anotace

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké.

Šéfkuchaři...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Kouzlo fermentace s plísní koji
Autor:
Shih, Rich a Umansky, Jeremy
Nakladatel:
Alferia
EAN:
Doporučená prodejní cena:
509 Kč
Originál:
Koji Alchemy: Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation
Překlad:
Roztočil, Tomáš a Zrůstková, Petra
Popis:
Elektronická kniha, 352 stran, bez zabezpečení DRM, 7,5 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2023