Nejprodávanější tituly - leden 2011

Zdravé těhotenství, přirozený porod
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
Makom. Kniha míst (2. vyd.)
(3x)
Hebrejské slovo makom znamená místo, ale je to spíš místo v srdci. A právě místům, která jsou zrcadly některých částí nás samých, jsou to nitky vedoucí k příběhům, tajemstvím a banalitám, se autor ve své knize věnuje. Druhé, rozšířené vydání.

Makom. Kniha míst (2. vyd.)

314 Kč
Čarodějka z Portobella
(2x)
Paulo Coelho přináší ve svém dalším románu fascinující a dramatickou zápletku, v níž čtenář odhalí dlouhou tradici, založenou na ženské síle a na lásce.
Ukázky

Čarodějka z Portobella

349 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
Anatomie lži
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
Cesta staletími
Poznejte tajemství svého života, setkejte se sami se sebou. Je fantastické stát před obrazem vlastní duše, který v nás žil po staletí.

Cesta staletími

216 Kč
Čínský horoskop na rok 2011
(1x)
S vynikajícím dílem Neila Somervilla seznamuje Baronet své čtenáře pravidelně od roku 1998. Tento proslulý astrolog bude vaším průvodcem letos již po čtrnácté a věříme, že bude průvodcem úspěšným.

Čínský horoskop na rok 2011

206 Kč
Dějiny křesťanského písemnictví
Dílo Hieronyma a jeho pokračovatelů poskytovalo téměř po tisíc let základní soubor informací o starokřesťanských autorech. V renesanci se z něj vyvinula speciální disciplína – patristika.

Dějiny křesťanského písemnictví

178 Kč
Dvacet deka lásky
Další kniha jedné z nejčtenějších českých spisovatelek. Tentokrát se jedná o soubor povídek o lásce a jejím nedostatku.

Dvacet deka lásky

152 Kč
Habermannův mlýn
Autor v knize vypráví o dramatickém osudu německého mlynáře Habermanna a jeho českého kamaráda Jana Březiny.
Stejnojmenný film natočil legendární režisér Juraj Herz.

Habermannův mlýn

221 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>