Nejprodávanější tituly - leden 2011

Nezvěstný (Amerika)
Nové české vydání nedokončeného románu vychází z původní rukopisné verze bez editorských zásahů Maxe Broda.

Nezvěstný (Amerika)

311 Kč
Ó Matko Lakšmí, dej mi dar!
Kniha představuje magické ženské obřady.

Ó Matko Lakšmí, dej mi dar!

322 Kč
O milosti
Pokračovatel tradice svých rodičů, Míly a Eduarda Tomášových, ve své první knize nezapře klady svých předchůdců - živou, ryzí zkušenost Pravdy a schopnost předávat ji čtenářům strhujícím, inspirujícím způsobem.

O milosti

243 Kč
Osm světel
(2x)
Židovské písemnictví patří k nejstarším, a zároveň nejrozmanitějším na světě, jeho texty dělí tisíce let i kilometrů. V knize Osm světel můžete najít nejznámější židovské pohádkové příběhy, legendy, bajky a anekdotická vyprávění.

Osm světel

338 Kč
Pinochet
(2x)
Chilský historik se ve své knize snaží vytvořit životopisný portrét generála Pinocheta bez apriorních ideologických východisek. Věnuje se represivní povaze režimu, ale také budování nové ekonomické struktury pod taktovkou mladých neoliberálních ekonomů.

Pinochet

626 Kč
Pohádky o vílách
Přečtěte si pohádku o Leknínce, květinové víle, o víle, která se dloubala v nose, o malé zimní víle Sněhulce, o víle, která nosila rovnátka, o víle...

Pohádky o vílách

215 Kč
Pohled do propasti
Kniha Arnolda Aronsona Looking into the Abyss (Pohled do propasti) je výborem esejů, přednášek, proslovů a článků předního amerického divadelního historika a teoretika.

Pohled do propasti

228 Kč
Polepšovna
Polepšovna vám hravě pomůže doplnit vzdělání ve vzácném oboru zvaném humor.

Polepšovna

134 Kč
Potichu
(6x)
Román ze současnosti Jeden den a jedna noc. Pět příběhů na konci léta mezi Lisabonem a Letnou. O pohyblivých snech, o touze žít s někým, kdo chce být s námi, o hudbě a tichu, které nenacházíme.

Potichu

266 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>