Nejprodávanější tituly v roce 2012

Utajená zákulisí
(2x)
Kniha rozkrývá pozadí o politické geografii rozhodujících diplomatických postupů při přípravě a průběhu transformačního procesu se zvláštním zaměřením na stav a předpokládaný vývoj bezpečnostního prostředí.
Ukázky

Utajená zákulisí

139 Kč
Volání divočiny
(2x)
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování je určeno čtenářům již od 9 let.

Volání divočiny

148 Kč
Bludiště seznamů
(10x)
Objemná monografie zabývající se fenoménem seznamu. Autor uvažuje o seznamech, soupisech a katalozích i potřebě člověka a společnosti je vytvářet. Stejně jako předchozí knihy Dějiny krásy a Dějiny ošklivosti se stala celosvětovým bestsellerem.

Bludiště seznamů

848 Kč
Šumava tajemná
(1x)
Šumavské pralesy jsou nejen tajemné a děsivé, ale dokážou nastavit i svou přívětivější tvář. Stačí se dívat a být obdařen uměním vidět. Překrásné slatě ve spojení s nespoutanou divočinou podněcují lidskou fantazii odnepaměti.

Šumava tajemná

233 Kč
Je to komedie? Je to tragédie?
(2x)
Soubor povídek Thomase Bernharda (1931 až 1989) nastoluje všechna ústřední témata a postupy autorovy tvorby: problém viny a trestu, institucionální moci a osudu jedince, tradice moderního myšlení i jeho sebedestrukce.

Je to komedie? Je to tragédie?

311 Kč
Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku / 7. díl Str-U
(1x)
Projekt ing. arch. K. Kuči, zahrnující všechna města a městečka v Čechách na Moravě a ve Slezsku, už pokročil k 7. svazku, který zahrnuje lokality mezi Strakonicemi až Včelákovem.

Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku / 7. díl Str-U

842 Kč
Naučte se investovat
Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, naučíte se správně chápat riziko, odhadovat vnitřní hodnotu akcie, rozlišovat mezi investičními strategiemi.

Naučte se investovat

241 Kč
Úžasné příběhy Čtyřlístku z let 1984 až 1987
Po úspěšných vydáních šesti velkých souborných knih Čtyřlístku, které obsahovaly příběhy z let 1969 až 1984, připravujeme na předvánoční trh již sedmou knihu, ve které plynule navazuje dalších 23 příběhů dříve vydané.

Úžasné příběhy Čtyřlístku z let 1984 až 1987

531 Kč
Vybrané okruhy z mechaniky pohrom
(8x)
Detektivní příběh mladé autorky je napsaný s takovou bravurou pro detail i celkovou koncepci, matení i napětí, a s takovým vtipem, že jej někteří recenzenti označili za příliš "velkolepý ohňostroj nápadů a bonmotů".

Vybrané okruhy z mechaniky pohrom

389 Kč
Dům v krajině
Jedinečný soubor 107 černobílých fotografií Jana Reicha prezentuje výběr z několika autorových cyklů, které systematicky tvořil 25 let na Sedlčansku, ve starobylé oblasti Středních Čech.

Dům v krajině

323 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100