Nejprodávanější tituly v roce 2012

Adam a koleno
(5x)
Netuctový příběh pro děti o Adamovi a rozbitém koleně. Odehrává se v malém světě za trhlinou kalhot, který autorka sestavila z miniaturních věciček: kousků pomerančové kůry, klacíků, větví, listů a samozřejmě maličkých loutek.

Adam a koleno

134 Kč
Bankrot
(1x)
Komponovaný výbor z fejetonistických textů, které Viktor Šlajchrt publikoval převážně na internetu v letech 1999-2001, doplněný o pásmo soukromých zápisků z roku 2010.

Bankrot

224 Kč
Číňanova pěna
Souborné knižní vydání tří próz – Měsíc ve žních, Dimanche a Paris a Číňanova pěna. Dílčí obrazy jsou zde propojeny v jedinou všeobsáhlou metaforu, která vyslovuje trpkost i chválu lidské existence...

Číňanova pěna

211 Kč
Deníky I (1931–1940)
(1x)
Kniha obsahuje deníkové zápisky od roku 1931, kdy se autor ještě účastnil poklidného česání chmele, až do roku 1940, když již zuřila druhá světová válka.

Deníky I (1931–1940)

338 Kč
Dětské zdraví a tradiční čínská medicína
Praktický průvodce rodičů malých dětí tradiční čínskou medicínou.

Dětské zdraví a tradiční čínská medicína

271 Kč
Koule - Příběh vrhačky
Knižní vydání rozhlasové hry, jejíž uvedení vyvolalo malý sklandál s přispěním "potrefené" Heleny Fibingerové. Jde o fiktivní portrét zestárlé československé atletky Mileny, která lásce ke sportu obětovala všechno.

Koule - Příběh vrhačky

54 Kč
Mahábhárata aneb Velký boj
(2x)
Staroindický epos Mahábhárata je jedním z nejrozsáhlejších eposů světa, jenž v originále zahrnuje přes dvě stě tisíc veršů. Převyprávění nejpodstatnějších dějových motivů.

Mahábhárata aneb Velký boj

423 Kč
Marjánčino dobrodružství
Fantazijní a krásně ilustrovaný pohádkový příběh o "Sněhových dětech", od jedné z nejvýznamnějších představitelek secesního ilustrátorství a autorky klasického díla "Kořenové děti".

Marjánčino dobrodružství

216 Kč
Nedobytná šifra
(1x)
Arnošt Vašíček přichází s originální hypotézou, která odhaluje nejen, kdo byl autorem nejzáhadnější knihy světa - Voynichova rukopisu, ale s pomoci výkladů fascinujících kreseb, kterými je doprovázena, se pokouší se i o rozluštění jejího šokujícího obsahu.

Nedobytná šifra

179 Kč
Noční tango
Brilantní román, jímž autor završuje své období náročně komponovaných románových skladeb. Kniha jednoho z nejpozoruhodnějších současných českých prozaiků získala hned po svém vydání prestižní Cenu Jaroslava Seiferta a vzbudila zájem i v zahraničí.
Ukázky

Noční tango

105 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>