Nejprodávanější tituly v roce 2012
světová

Hypnotizér - 11%
(23x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.
světová

Hypnotizér

404 Kč
359 Kč
Podoba - 6%
(11x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
světová

Podoba

220 Kč
207 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
světová
Ukázky

Síť

89 Kč
V lesích - 6%
(10x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství. Brožované vydání.
světová

V lesích

381 Kč
358 Kč
Ztracený symbol - ilustrované vydání - 28%
(6x)
Pátá kniha Dana Browna a jeho třetí román s Robertem Langdonem se odehrává v průběhu pouhých dvanácti hodin. A nic není tak, jak se zdá na začátku. Přeložili Michala Marková a David Petrů, ilustrované vydání.
světová
Ukázky

Ztracený symbol - ilustrované vydání

398 Kč
288 Kč
Dům hedvábí - 6%
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
světová
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
238 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2. - 11%
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
světová
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
278 Kč
2666 - 6%
(8x)
V románu se čtveřice badatelů vydává po stopách tajemného spisovatele do Mexika, kde se dozvídá o řadě surových vražd. Ty ukazují šílenství světa, který může zachránit snad jen literatura.
světová

2666

423 Kč
398 Kč
Húrinovy děti - 6%
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
světová

Húrinovy děti

310 Kč
291 Kč
Anatomie lži - 6%
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
světová
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
398 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 783 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 79 > >>