Oblíbený protagonista cookingshow Babicovy dobroty přibližuje ve svojí cestovatelské kuchařce zážitky a zkušenosti, které nasbíral za posledních dvacet let.
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.
Ojedinělá publikace, zachycující dějiny vojenského stravování, je určena nejen sběratelům kuchařských knih a zájemcům o vojenskou historii, nýbrž všem, kdo se zajímají o to, co vlastně naši dědové a pradědové na vojně jedli.
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Publikace ve francouzštině.
Průvodce pro ty, kteří putují cíleně za vínem, zde najdou spoustu zajímavých informací nejen o vinařství, ale i o kultuře a slavnostech, které ho provázejí.