Nejprodávanější e-knihy v roce 2012

Poslední Budovec
Když je Václav Budovec z Budova, poslední potomek starobylého rodu Budovců, nespravedlivě potupen a vyhoštěn ze své vlasti, touží se pomstít. Co v něm podnítilo tak obrovskou zášť?
Ukázky

Poslední Budovec

169 Kč
Arkonidský lovec
Kantiran se dostává na Arkon, do centra impéria, a absolvuje školní dráhu kadeta. A také se dozvídá, kdo jsou jeho skuteční rodiče: Pozemšťan Perry Rhodan a Ascari da Vivo, admirálka impéria.
Ukázky

Arkonidský lovec

30 Kč
Carolina
Dramatický příběh z Francie druhé poloviny 19. století.
Ukázky

Carolina

169 Kč
Dopisy - 20%
Kniha je psaná formou dopisů mezi K. H. Borovským a M. Šandou, které jsou z velké části věnované včelám a včelařství. Přesto ústředním tématem knihy je otázka po smyslu literatury.
Ukázky

Dopisy

69 Kč
55 Kč
Hliněné dny - 20%
Kniha druhé poloviny století, ve kterémrozkvetlo salónní levičáctví a civilizační choroby, a takédvou lidských osudů, v určitých okamžicích se protínajícícha poté na dlouhou dobu vzájemně ztracených.
Ukázky

Hliněné dny

99 Kč
79 Kč
Hvězdný bastard
Kantiran je sirotek, své rodiče nikdy nepoznal. Přesto však tento mladý muž, vyrůstající na planetě Creiff, pokryté divokou džunglí, ví, že jeho matkou byla žena z planety Arkon a otcem jakýsi pozemšťan, přímo ze Země.
Ukázky

Hvězdný bastard

30 Kč
Hyperšok
Kantiranův divoký útěk pokračuje - jeho cíl je přitom stále nejistý. Současně dochází v Mléčné dráze k zásadním změnám, a to v míře, která překračuje všechna očekávání...
Ukázky

Hyperšok

30 Kč
Planeta mýtů
Perry Rhodan a Atlan se vypravili na nebezpečný let. Do jak velké míry je ve skutečnosti jejich průlom do hvězdného oceánu riskantní, nemohou ovšem ještě vědět - stejně jako nikdo z jejich přátel, kteří zůstali na palubě Leifa Erikssona.
Ukázky

Planeta mýtů

30 Kč
Mistborn: Finální říše - 20%
(2x)
Příběh je plný napětí, intrik, překážek, nečekaných zvratů i vtipu.
Ukázky

Mistborn: Finální říše

174 Kč
139 Kč
Kouzlo věků - 20%
(3x)
Prvotina mladé autorky.
Ukázky

Kouzlo věků

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 811 - 820 z 833 položek
<< < 1 .. 80 81 82 83 84 > >>