Nejprodávanější tituly v roce 2012

Grónské mýty a pověsti
(2x)
Mýty, pověsti, bajky a písně Inuitů žijících v prostoru od východní Sibiře po východní Grónsko.

Grónské mýty a pověsti

338 Kč
Paradoxní štěstí
(1x)
V této práci populární francouzský filozof analyzuje fenomén hyperkonzumní společnosti.

Paradoxní štěstí

401 Kč
Zakázaná rétorika
Rétorické triky a manipulace jsou v pracovním prostředí, ale také v podnikání, politice, médiích nebo jiných společenských oblastech na denním pořádku. V knize, která je bestsellerem v západní Evropě, najdete třicet nejúčinnějších manipulativních technik

Zakázaná rétorika

371 Kč
Duchovní život v praxi
(6x)
Kniha je syntézou teorie i praxe jógy, knihou vlastních zkušeností s jógou, osobní zpovědí.

Duchovní život v praxi

171 Kč
Vltavěnka
(2x)
Druhé rozšířené vydání. První část knihy přináší úsměvné i dojemné příběhy Hely Fedisové, legendární Vltavěnky ze Ždáně. Druhá, dosud nepublikovaná část, je román v románu, velmi citlivý a podmanivý text odhalující okolnosti vzniku Vltavěnky.

Vltavěnka

35 Kč
Hitler 1889-1936: Hybris
(6x)
První díl monumentální práce předního britského historika Iana Kershawa, která představuje dosud nejucelenější a nejrozsáhlejší životopis vůdce nacistického hnutí.

Hitler 1889-1936: Hybris

500 Kč
Project 1 - Student´s Book
Projekt je pětidílná učebnice angličtiny, jejíž první díl je určen pro začátečníky. Základní témata, se kterými učebnice pracuje, motivuje studenty k aktivnímu používání angličtiny.

Project 1 - Student´s Book

343 Kč
Ramon
(3x)
Děj nové knihy oblíbeného autora se odehrává v Kozlodějích, v jakýchsi Zvonokosech dnešních Čech, kde na sebe narazí šestnáctiletý rozervanec a literát Martin Luter a doktor, fyzikus, tanečník a šaman v jedné osobě – indián Ramon.

Ramon

197 Kč
Tibetské báje o Milarepovi
(1x)
25 příběhů ze starého Tibetu, ve kterých jogín Milarepa tropí lotroviny plné lásky a humoru. Vždy ale pomáhá lidem vidět jejich neduhy a z příběhů na nás dýchne moudrost dávné doby. Kniha je ilustrována ve stylu starých tibetských klášterních thangk.

Tibetské báje o Milarepovi

288 Kč
Velké dějiny zemí Koruny české IV.b
(1x)
Druhý díl čtvrtého svazku osmnáctidílných Velkých dějin zemí Koruny české, který mapuje období 1310-1402. Je věnován především kulturním dějinám tohoto období.

Velké dějiny zemí Koruny české IV.b

757 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>