Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2014

Čarodějka z Portobella
(2x)
V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa.

Čarodějka z Portobella

269 Kč
Inferno
(18x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo

Inferno

359 Kč
Kolotoč a copánek
Komplet sestavený ze dvou zajímavých nahrávek pro nejmenší, současně didaktických i zábavných.

Kolotoč a copánek

177 Kč
Máslem dolů
(8x)
V novele Máslem dolů se Petr Šabach tentokrát zamýšlí nad otázkou, proč vás nějaké vlezlé okolnosti stále nutí měnit plány a odkládat odpočinek, který byste tolik potřebovali, na dobu neurčitou. Čte Tomáš Hanák a Petr Šabach.

Máslem dolů

210 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.

Netopýr

296 Kč
Norské dřevo
(8x)
Exotika, milostné vztahy, nespoutaný sex, studentský život, ale také studentské bouře na konci 60 let v Tokiu, – to vše lze v románu Norské dřevo nalézt.

Norské dřevo

269 Kč
Praga Piccola
Při poslechu Pragy Piccoly přímo ucítíte slabý závan vůně benzínu a budete toužit po životě ve zlatých dvacátých a třicátých let minulého století.

Praga Piccola

269 Kč
Prorok, Zahrada prorokova
Nesmrtelný Prorok v podání Jana Potměšila a Josefa Somra.

Prorok, Zahrada prorokova

179 Kč
Proso
(1x)
První a jediné koncertní provedení slavných melodií odcizených z operetní fresky Járy Cimrmana.

Proso

316 Kč
Toulky českou minulostí 801-850
(1x)
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.

Toulky českou minulostí 801-850

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>