Nejprodávanější tituly - říjen 2014
národní kuchyně

Umění francouzské kuchyně
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
národní kuchyně
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
Recepty z farmářského trhu 1. díl
(2x)
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.
národní kuchyně

Recepty z farmářského trhu 1. díl

169 Kč
Hody půsty masopusty
Nové vydání rozebrané knihy populární výtvarnice a etnografky Kamily Skopové (1944). Jedinečný dokument, který ukazuje v širokém záběru život a tradice předchozích generací s jejich zdravou prostotou, pokorou a dnes často opomíjenými hodnotami.
národní kuchyně

Hody půsty masopusty

311 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
národní kuchyně

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
Dokonalý steak
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem.
národní kuchyně

Dokonalý steak

359 Kč
Z myslivcova deníku a receptáře
Myslivcův deník - to je vyprávění o lidech, zvěři a přírodě, s nimiž se setkal na pomezí Hané a Valašska, na Olomoucku, Horňácku a v Belanských Tatrách.
národní kuchyně

Z myslivcova deníku a receptáře

212 Kč
La cucina tradizionale ceca
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v italštině.
národní kuchyně

La cucina tradizionale ceca

339 Kč