Nejprodávanější tituly - listopad 2014

Brambory na vloupačku
(4x)

Märtha, Lumen, Motyka, Stina a Anna-Greta se v domově důchodců Diamant ukrutně nudí. Jídlo je nevalné, zacházení špatné, mají málo pohybu a vedení šetří, kde může. To by se měli lépe i ve vězení! Dostanou geniální nápad – spáchají trestný čin !!

Ukázky

Brambory na vloupačku

305 Kč
Vezměte s sebou květinu!
(1x)
Deníky Moniky Pajerové z let 1980–1990 přinášejí autentické svědectví o společenských a politických poměrech za normalizace, o opatrném politickém tání v závěru let osmdesátých a pádu komunistického režimu v listopadu roku 1989.
Ukázky

Vezměte s sebou květinu!

267 Kč
Život za životem
(3x)
Angličanka Ursula Toddová zemře těsně po narození jedné únorové noci roku 1910. V následující kapitole se téže únorové noci narodí znovu, přičemž tentokrát přežije, aby podstoupila celou řadu tragických, mnohdy heroických konců.
Ukázky

Život za životem

338 Kč
Kuchařka ze Svatojánu
(10x)
Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným sloupem, laskavou jistotou, která trvá bez ohledu na zmatek tam venku.
Ukázky

Kuchařka ze Svatojánu

359 Kč
Šachové figurky
(9x)
Závěrečný román trilogie z ostrova Lewis. (Skála, Muž z ostrova Lewis, Šachové figurky)

Šachové figurky

280 Kč
Krev prvorozených - 6%
(4x)

V Praze jste už možná byli mnohokrát, ale takhle ji určitě neznáte !

Krev prvorozených

310 Kč
291 Kč
Padrino Krejčíř – Afričan
(1x)
Přííběh o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi v Jihoafrické republice.

Padrino Krejčíř – Afričan

280 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
Ukázky

Básník

377 Kč
Léta s Top Gear
(2x)

Clarkson je velmi vtipný… Jeho dobře nabroušená politická nekorektnost se čte s potěšením… Tento autor nemá daleko k tomu, aby se z něho stal britský národní klenot. Daily Telegraph

Ukázky

Léta s Top Gear

338 Kč
Washingtonský dekret
(6x)

Politický thriller od autora severských kriminálních bestsellerů. Demokratický guvernér Bruce Jansen právě vyhrál s velkým náskokem americké prezidentské volby. Oslava vítězství je však pokažena atentátem, při němž umírá jeho manželka.

Ukázky

Washingtonský dekret

169 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>