Nejprodávanější knihy - březen 2014

Hory a kopce opředené tajemstvím
Tato kniha není jen průvodce na cestě k záhadným místům minulosti, ale především čtení plné informací i inspirací pro výletní trasy.

Hory a kopce opředené tajemstvím

251 Kč
Hory shora 2
(1x)
Kniha s dalšími příběhy z expedic na nejvyšší vrcholy světa našeho předního dobyvatele himálajských vrcholů tentokrát z let 2008 – 2012.

Hory shora 2

359 Kč
Hoří
Napínavý příběh o lásce, pomalosti, smrti a paměti. Dokonale propracovaný příběh, skvostná psychologická studie.
Ukázky

Hoří

269 Kč
Hra o čas
Nakladatelství Arbor vitae vydalo monografickou publikaci Petra Nikla, představující více jak dvě desetiletí jeho tvorby. Nedílnou součástí knihy je autorský text umělce. Tématem času v Niklově díle se v knize zabývají Radek Wohlmuth a Jiří Přibáň.

Hra o čas

1 161 Kč
Hvězdy jako prach
(2x)
Politika, láska, zrada předstíraná i skutečná, nejen palácové intriky - i toto je Asimov, příběh předcházející Nadaci.
Ukázky

Hvězdy jako prach

228 Kč
Chci být dospělý
Obrázková knížka pro děti s fantazií.

Chci být dospělý

224 Kč
Chirurgovy africké memoáry
Barvitě živé, informacemi nabité, nebývale rozmanité vzpomínkové vyprávění o arabském prostředí, osobnostech, událostech, dojmech a pracovních zkušenostech českého chirurga, který krátce po Sametové revoluci v ČR působil tři roky v nemocnici v Tunisku.

Chirurgovy africké memoáry

171 Kč
Christianizace a utváření křesťanské monarchie
Kolektivní práce desítky předních medievistů zkoumá počátky křesťanství v severní, střední a východní Evropě od počátku 9. do konce 12. století.

Christianizace a utváření křesťanské monarchie

381 Kč
Ibogain
Ibogain patří mezi nejsilnější látky na světě na ukončení závislostí. Pomohl tisícům lidí zbavit se závislosti na heroinu, metadonu, cracku, kokainu, pervitinu a lécích proti bolesti, a to bez abstinenčních příznaků a další chuti na drogu.

Ibogain

109 Kč
Italština ihned k použití - do kapsy
Tematicky uspořádaná příručka, která v 18 kapitolách pokrývá základní komunikační situace. Zamýšlena je především pro rychlé vyhledání informací při setkáních s cizinci za hranicemi i doma, hodit se vám ale bude také při soustavném studiu jazyka.

Italština ihned k použití - do kapsy

152 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100