Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2014

Hráči
Půvabný příběh z prvorepublikánského maloměsta nejen o licitovaném mariáši ocení především milovníci šťastných konců.

Hráči

225 Kč
Lichožrouti navždy
Vy všichni, kdo hledáte tu „ztracenou“ ponožku, nejste sami! Jsou nás po světě miliony a to je jedna ze záhad, jichž je svět plný.

Lichožrouti navždy

242 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.

Netopýr

296 Kč
Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...

Zahradníkův rok

221 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
Ach jo
Sbírka lehce filozofických povídek plná úvah, postřehů o životě a každodenních myšlenek nás přinutí zamyslet se nad maličkostmi. Posadit se a říct si, jaký byl náš den.

Ach jo

269 Kč
Antonín Dvořák v Americe
Na nahrávce z roku 1989 vypráví spisovatel Zdeněk Mahler nejen o Antonínu Dvořákovi v Americe, ale také o Novosvětské symfonii, o Jeanette Thurberové, o krajanech ve Spillvillu, o závisti a malosti, ...

Antonín Dvořák v Americe

270 Kč
Inferno
(18x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo

Inferno

359 Kč
Klapzubova jedenáctka
Humoristický román Klapzubova jedenáctka napsal Eduard Bass v roce 1922.Težko jej charakterizovat lépe než jako fotbalovou pohádku pro dospělé.

Klapzubova jedenáctka

206 Kč
Mámin seznam
Mámě dvou malých synů před několika lety zjistili rakovinu v pokročilém stadiu a ona věděla, že se nemůže vyléčit. Když tušila, že smrt se blíží, začala s pomocí manžela sepisovat rady, jimiž se po jejím odchodu mají řídit,a nazvala je Mámin seznam.

Mámin seznam

305 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>