Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2014

Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...

Zahradníkův rok

221 Kč
Ztracený symbol
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.

Ztracený symbol

359 Kč
Inner Game pro manažery
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.

Inner Game pro manažery

618 Kč
Moc přítomného okamžiku
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.

Moc přítomného okamžiku

466 Kč
Nahá pravda
(7x)
Nemáte čas číst? Nebo byste rádi rozumně využili čas například strávený v autě? Autoři loňského bestselleru Všechno je jinak, známí ekonomové Šichtařová a Pikora, ve své audioknize Nahá pravda rozcupovávají mýty, které se na nás valí z médií.

Nahá pravda

230 Kč
Pravidla úspěchu
Kniha je cestovní mapou pro každého - od marketingových profesionálů k vlastníkům malých podniků, od učitelů ke studentům i rodičům. Pro všechny, kdo se snaží dosáhnout svých profesionálních či osobních snů či cílů.

Pravidla úspěchu

618 Kč
Svědkyně ohně
(6x)
V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...

Svědkyně ohně

314 Kč
Žítkovské bohyně
(38x)
Vysoko v kopcích Bílých Karpat jsou řídce rozeseta přikrčená stavení. Všude je daleko. Říká se, že právě proto si tam některé ženy dokázaly uchovat vědomosti a intuici, kterou jsme ztratili. Předávaly si ji z generace na generaci řadu století.

Žítkovské bohyně

314 Kč
Lichožrouti se vracejí
(2x)
Nahrávka, jež vznikla podle knihy Pavla Šruta a Galiny Miklínové.

Lichožrouti se vracejí

229 Kč
Akt
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.

Akt

104 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>