Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2014

Obrazy krásy a spásy. Gotika v jihozápadních Čechách
Tato výpravná kniha přináší první souhrnné zpracování gotického umění v jihozápadních Čechách. Zahrnuje studie k historickému a kulturnímu vývoji, uměleckohistorické studie, katalog, podrobnou bibliografii, jmenný a místní rejstřík a anglické resumé.

Obrazy krásy a spásy. Gotika v jihozápadních Čechách

1 791 Kč
Obrazy očistce
Kniha nabízí široké možnosti uvažování o barokním umění vázaném tematicky na problematiku očistce. Je založena na rozboru asi 70 objektů (oltářních i samostatných obrazů, soch a kaplí) pocházejících z území Čech, Moravy a Slezska mezi lety 1640–1800.

Obrazy očistce

176 Kč
Od evoluční teorie k nové teorii stvoření
(1x)
Neodarwinismus má mnoho nevyřešených problémů. Navzdory tomu je stále živý. Důvod, proč darwinismus přežívá, spočívá v tom, že jeho jediná alternativa, totiž teorie stvoření, je těžko akceptovatelná.

Od evoluční teorie k nové teorii stvoření

108 Kč
Od sebe!
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.

Od sebe!

179 Kč
Opat Bylanský a obrazy zlatokorunské školy
Opat Bohumír Bylanský dovedl cisterciácký klášter Zlatá Koruna a jeho okolí k nebývalému kulturnímu i hospodářskému rozkvětu.

Opat Bylanský a obrazy zlatokorunské školy

324 Kč
Opatrovnictví osob s duševní poruchou
Problematika opatrovnictví dospělých osob se stává důležitým předmětem zájmu společnosti u nás i ve světě. Zvýšený zájem o tuto problematiku je způsoben vzrůstajícím počtem osob ve věku nad 18 let, které soudy zbavily způsobilosti k právním úkonům.

Opatrovnictví osob s duševní poruchou

134 Kč
Operace Dunaj
Autor, bývalý pracovník Vojenského historického ústavu v Praze, popisuje podrobně, jak se rodil zákrok proti Pražskému jaru v roce 1968 (jehož 45. výročí si právě letos připomínáme) a hlavně, jak se uskutečnil.

Operace Dunaj

351 Kč
Ostrov v Ptačí ulici
(2x)
Jako Robinson Crusoe na opuštěném ostrově přežívá židovský chlapec s nesmírnou odvahou a vynalézavostí v polorozbořeném domě v opuštěné čtvrti varšavského ghetta. Obyvatelé čtvrti byli odvedeni a zanechali po sobě téměř veškerý svůj majetek.

Ostrov v Ptačí ulici

332 Kč
Ostrovy pastýřů
Životní cesta kněze. Civilní zpověď o váze kněžství.
Zápisky a krásách, úskalích a hlubinách i nekonečných prostorách kterými prochází muž, který se rozhodl pro povolání Sluhy Božího.

Ostrovy pastýřů

168 Kč
Ostrovy, na kterých ztroskotávám
(1x)

Ztroskotat, ale jak? Jedinečně ztvárněná kniha Luciena Deprijcka rozehrává téma ztroskotání na devatero způsobů. Na opuštěných i obydlených ostrovech, ostrovech životu nebezpečných, rajských, tropických či burácejících větrem se naplňují osudy.

Ostrovy, na kterých ztroskotávám

358 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100