Nejprodávanější tituly - červen 2014

Bílá lvice
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

Bílá lvice

280 Kč
Božský hráč

Známe už Božského bastarda. Poznali jsme Božského cizince. A teď nadešel ten pravý čas poznat Willa, Božského hráče.

Ukázky

Božský hráč

358 Kč
Přišla z moře
(10x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
Ukázky

Přišla z moře

253 Kč
Vysněný život Ernesta G.
(6x)
Český lékař židovského původu, který v třicátých letech 20. století vystuduje v Paříži, válku a antisemitské běsnění přečká v alžírském vyhnanství a po ukončení bojů se vrací do osvobozeného Československa......

Vysněný život Ernesta G.

338 Kč
Žena s mateřským znaménkem
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
Symbolismus lidského těla
(1x)

Tato kniha nám objevuje nový a zároveň prastarý vztah k druhým lidem i k sobě samému: dokonalé sebepoznání, vědomí, že existují dva zdroje poznání, mozek a srdce, pochopení, že svět i lidé nutně dosvědčují nezměrnost božích možností.

Symbolismus lidského těla

342 Kč
Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.

Hra o trůny

449 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
Netopýr
(7x)
Nad prvním případem detektiva Harryho Holea se vznáší netopýr – pradávný symbol smrti.
Ukázky

Netopýr

404 Kč
Krysburger
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
Ukázky

Krysburger

245 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>