Nejprodávanější knihy - červenec 2014

Před Draculou: Archeologie upíra

Italský kulturní antropolog Tommaso Braccini zkoumá fenomén vampyrismu v evropských dějinách. Zamýšlí se nad kořeny představ o vampýrech – mrtvých, kteří opouštějí hroby, aby pronásledovali živé.

Ukázky

Před Draculou: Archeologie upíra

338 Kč
Před záhrobím
Všechno, co se událo doposud, vypadá náhle jako selanka. Nakonec, posuďte sami: jste poloviční upírka a chcete se pomstít otci-upírovi, který zdevastoval život vaší matce. Potkáte chlapa svých snů – co na tom, že má taky slušivé špičáky...

Před záhrobím

224 Kč
Předškolní pedagogika
Kniha poskytuje základní úvod do studia předškolní pedagogiky jako hlavního studijního oboru na středních a vyšších odborných školách pedagogického směru.

Předškolní pedagogika

266 Kč
Předveďte mrtvé
(1x)
Pokračování oceňovaného románu Wolf Hall. Autorka navazuje na líčení osobního i politického života Thomase Cromwella. Líčí se dění, jež vyvrcholí popravou Anny Boleynové.

Předveďte mrtvé

358 Kč
Příběhy z cukru
Unikátní sbírku tvoří vítězné příběhy stejnojmenné literární soutěže, která proběhla v České republice. Autory příběhů jsou pacienti s cukrovkou a jejich blízcí, kteří se rozhodli poodhalit skutečný život s tímto „zatím nevyléčitelným“ onemocněním.

Příběhy z cukru

79 Kč
Přirozené funkce orgasmů při milování, porodu a kojení
(2x)
Tato kniha o mužských a ženských orgasmech přesvědčí kohokoliv, že lidskost se ocitá před nezbytnou, zásadní změnou. Zkusme se podívat do budoucnosti a zamysleme se nad naší civilizací v širším kontextu. V sázce je budoucnost lidstva.

Přirozené funkce orgasmů při milování, porodu a kojení

234 Kč
Psáno z Říma, psáno ze Ženevy
Dopisy dvou osobností českého posrpnového exilu jsou především kronikou exilového časopisu Listy, současně podávají obraz vzajemných vztahů mezi Čechoslováky v zahraničí i domácím disentem a jejich společného úsilí o návrat svobody.

Psáno z Říma, psáno ze Ženevy

260 Kč
Psychologie hudby v profesionální hudební výchově
Tento text je určen především studentům hudebních oborů uměleckých škol, kteří si chtějí osvojit základní vědomosti a dovednosti z oblasti hudební psychologie a pedagogiky pro získání tzv. pedagogické aprobace.

Psychologie hudby v profesionální hudební výchově

132 Kč
Ptáci našich lesů a zahrad
Zeptejte se ornitologů, kolik ptačích druhů jsou schopni rozpoznat podle zpěvu, dřív než je uvidí. Určitě víc než padesát procent. Zkuste se to naučit také – a prvním krokem může být návštěva lesa či zahrady, kde vás brzy zrána přivítá ptačí koncert.

Ptáci našich lesů a zahrad

242 Kč
Půst - cesta k dokonalosti
Půst není jenom jedna z mnoha detoxikačních metod. Skrývá v sobě neomezené možnosti pro práci s vlastním tělem i myslí. Půstem můžeme vyléčit prakticky jakoukoli chorobu i přeprogramovat svoji mysl. Stačí pouze vědět jak a chtít.

Půst - cesta k dokonalosti

243 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100