Nejprodávanější tituly v roce 2014
ostatní

Vezměte s sebou květinu!
(1x)
Deníky Moniky Pajerové z let 1980–1990 přinášejí autentické svědectví o společenských a politických poměrech za normalizace, o opatrném politickém tání v závěru let osmdesátých a pádu komunistického režimu v listopadu roku 1989.
ostatní
Ukázky

Vezměte s sebou květinu!

267 Kč
Praha moderní 2. díl
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
ostatní

Praha moderní 2. díl

359 Kč
Flashky
(5x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
ostatní

Flashky

179 Kč
George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.
ostatní

George Harrison

202 Kč
Život je sacra zajímavej
(7x)
Deset let v trapistickém klášteře naučilo Karla Satoriu mnohem víc než jen naslouchat tichu, učilo jej především umět život, umět svůj čin, porozumět zadání svého života.
ostatní

Život je sacra zajímavej

170 Kč
Skrytý Tibet
(5x)
Podrobné vylíčení cest po jižním Tibetu, které italský antropolog a fotograf Fosco Maraini podnikl v letech 1937 a 1948, patří dnes k nejvýznamnějším dokumentům o životě Tibetu a jeho obyvatel před čínskou invazí ze začátku padesátých let.
ostatní

Skrytý Tibet

404 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
ostatní

Vejce a já

296 Kč
Labyrinty světa
Labyrinty světa jsou neobvyklou dárkovou knihou s originální představou labyrintů od našich významných současných výtvarníků.
ostatní

Labyrinty světa

260 Kč
Dědečku, vyprávěj
(18x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vašeho dědečka od dětství po současnost. Dědeček bude moci sám nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
ostatní
Ukázky

Dědečku, vyprávěj

531 Kč
Rozmarná léta
(2x)
Ve vzpomínkovém vyprávění Jiří Menzel popisuje své dětství a formující kulturní zázemí pražské měšťanské rodiny; studium na FAMU a okolnosti svého rozhodnutí pro film navzdory tomu, že jeho původní láskou bylo divadlo...
ostatní

Rozmarná léta

449 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>