Nejprodávanější e-knihy - leden 2015
společenské vědy

Černá labuť - 20%
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
společenské vědy
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
159 Kč
Nejspanilejší ze všech bohů - 20%
Jsme plně svobodní, částečně, anebo je naše svoboda jenom zdánlivá, zatímco každý náš čin je okem řetězu příčin a důsledků? Otázka svobodné vůle zaměstnává teology, filozofy, psychology i právníky tisíce let.
společenské vědy
Ukázky

Nejspanilejší ze všech bohů

140 Kč
112 Kč
České snění - 20%
(7x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.
společenské vědy
Ukázky

České snění

288 Kč
230 Kč
Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu - 20%
Publikace je určena profesionálním pomáhajícím, kteří neabsolvovali výcvik krizové intervence, avšak ve své praxi se dostávají do kontaktu s lidmi v závažných situacích a krizích.
společenské vědy
Ukázky

Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu

140 Kč
112 Kč
Tyranie okamžiku - 20%
(5x)
Originální esej odborníka v oboru sociální antropologie, formulovaný s vtipem a nadledem. Proč všechny úžasné technologie vynalezené k úspoře času vedou nezadržitelně k tomu, že budeme mít nevyvratitelný pocit, že času máme stále méně?
společenské vědy
Ukázky

Tyranie okamžiku

99 Kč
79 Kč
Vzpoura deprivantů - 20%
(2x)
Kniha je určena všem lidem zajímajícím se o zlo ve společnosti - autoři se pokoušejí pochopit, proč jsou někteří lidé zrůdy, bez ohledu na to, zda se chovají kriminálně, nebo zákonu unikají a jsou z nich lidé někdy nesmírně mocní, bohatí - a oblíbení.
společenské vědy
Ukázky

Vzpoura deprivantů

199 Kč
159 Kč
Vladař - 20%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž Niccolo Machiavelli definoval úspěšné metody vládnutí, odhalil mechanismy fungování moci a formuloval zásady pragmatické politiky. Spisovatel, diplomat a politik tak vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
společenské vědy
Ukázky

Vladař

209 Kč
167 Kč
Sociální gerontologie - 20%
Publikace volně navazuje na monografii Sociální gerontologie – úvod do problematiky a přináší jak nové, tak navazující informace ze sociální gerontologie pro praktické lékaře, lékaře v dlouhodobé péči, ale i pro další zdravotnické pracovníky.
společenské vědy
Ukázky

Sociální gerontologie

339 Kč
271 Kč
Jak uspět při obchodním telefonování - 20%
V této knize naleznete praktické a vyzkoušené tipy a návody, s jejichž pomocí snadno a rychle navážete kontakt s novými zákazníky a klienty a prolomíte bariéru jejich odmítání.
společenské vědy
Ukázky

Jak uspět při obchodním telefonování

254 Kč
203 Kč
Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - 20%
V prakticky zaměřené publikaci se seznámíte se současnými pravidly obchodního a diplomatického protokolu a společenské etikety.
společenské vědy
Ukázky

Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 41 položek
1 2 3 .. 5 > >>