Nejprodávanější tituly - leden 2015
partnerství

Vědomé milování - 6%
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.
partnerství

Vědomé milování

254 Kč
239 Kč
Budoárová bible - 11%
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.
partnerství

Budoárová bible

399 Kč
354 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
partnerství
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Partnerský manuál - 11%
Partnerské vztahy jsou základem spokojeného a plnohodnotného života. Seznamuje čtenáře se zákonitostmi vztahů, které pomohou elegantně definovat dlouho neřešené problémy a uzavírat je.
partnerství

Partnerský manuál

269 Kč
239 Kč
Láska, vztahy, konstelace - 11%
(1x)
Jan Bílý rozebírá, na základě popisu partnerských konstelací, výsledků jeho poradenské činnosti a osobních zkušeností, hlavní problémy partnerství.
partnerství

Láska, vztahy, konstelace

284 Kč
252 Kč
Intimní splynutí - 6%
(1x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
partnerství

Intimní splynutí

254 Kč
239 Kč
Sexuální všehochuť - 11%

V dobách předinternetových hledala školní dítka v Pravidlech školního pravopisu pod jistými písmeny jistá slova. Písmena tam byla vždy, hledaná slova nikdy. Nejnovější kniha Radima Uzla tímto problémem netrpí. Je v ní všechno.

partnerství

Sexuální všehochuť

179 Kč
159 Kč
Jak na ženy - 20%
Rádi byste našli tu pravou, ale nevíte jak? Nebo ji už máte doma, ale nejste si jistí, zda si ji dokážete udržet? Jak rozdmýchávat a udržovat v ženě oheň? S tím vším vám v této knize poradí zkušená autorka a komunikační trenérka.
partnerství
Ukázky

Jak na ženy

212 Kč
170 Kč
Ženy, které jedí ve svitu Luny - 11%
(1x)
Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.
partnerství

Ženy, které jedí ve svitu Luny

268 Kč
238 Kč
Dějiny sexuality II. + III. - 11%
Druhý a třetí svazek vrcholného díla francouzského filosofa a historika.
partnerství

Dějiny sexuality II. + III.

500 Kč
444 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>