Nejprodávanější tituly - leden 2015
partnerské vztahy

Jak na ženy - 20%
Rádi byste našli tu pravou, ale nevíte jak? Nebo ji už máte doma, ale nejste si jistí, zda si ji dokážete udržet? Jak rozdmýchávat a udržovat v ženě oheň? S tím vším vám v této knize poradí zkušená autorka a komunikační trenérka.
partnerské vztahy
Ukázky

Jak na ženy

212 Kč
170 Kč
Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
partnerské vztahy
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
partnerské vztahy
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
partnerské vztahy

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Manželství s nervákem - 20%
Žijete se žárlivcem či hysterikem? Je Váš partner alkoholik nebo neurotik, ale i přesto se nechcete rozvádět? Známý český psycholog Vám poradí, jak se vyhnout problémům a stresovým situacím, které vznikají v manželství s takovou problematickou osobou.
partnerské vztahy
Ukázky

Manželství s nervákem

149 Kč
119 Kč
Partnerské a rodinné poradenství - 20%
Dvojice zkušených autorů předkládá tuto publikaci studentům psychologie, odborníkům v oborech partnerské a rodinné poradenství i zainteresované veřejnosti. Zabývá se v ní prací s příběhy, které jsou chápány jako zdroje poznání.
partnerské vztahy
Ukázky

Partnerské a rodinné poradenství

229 Kč
183 Kč