Nejprodávanější tituly - leden 2015
inteligence, trénink mozku

Debordelizace hlavy - 11%
(1x)
Kniha vám poradí, jak využít větší kapacitu svého mozkového potenciálu.
inteligence, trénink mozku

Debordelizace hlavy

359 Kč
319 Kč
Myšlenkové mapy pro děti - 11%
Kniha dětem pomůže zefektivnit psaní poznámek a učení, zkrátit dobu strávenou nad domácími úkoly, rozvíjet kreativitu a představivost, zlepšit paměť. Naučí se nejen zefektivnit práci do školy, ale třeba i jak naplánovat narozeninovou oslavu.
inteligence, trénink mozku

Myšlenkové mapy pro děti

224 Kč
199 Kč
Jak si vybudovat fantastickou paměť - 20%
Pojďte se učit od expertky na trénink paměti, která je několikanásobnou juniorskou mistryní světa pro memoatlety (Youth World Memory Championships). Autorka v knize prozrazuje tajemství, díky kterým vytrénovala svou paměť na fenomenální úroveň.
inteligence, trénink mozku
Ukázky

Jak si vybudovat fantastickou paměť

246 Kč
197 Kč
Knížka pro vzpomínání a procvičování paměti - 11%
(1x)
Publikace čítá 27 témat vztahujících se ke kalendářnímu roku, jejichž výběr ovlivnila česká historie a kultura. Každé téma je naplněno náměty a úkoly, v nichž se prolíná práce se vzpomínkami (reminiscence) s trénováním paměti.
inteligence, trénink mozku

Knížka pro vzpomínání a procvičování paměti

215 Kč
191 Kč
Trénink slovní zásoby pro každý věk - 11%
Kniha osloví aktivizační pracovníky, školní a mimoškolní pedagogy i jednotlivce, kteří chtějí kultivovat svůj slovní projev či zájemce o procvičování mozku komplexní formou se zaměřením na rozvíjení jazykových dovedností.
inteligence, trénink mozku

Trénink slovní zásoby pro každý věk

242 Kč
215 Kč
Rozpouštění bolesti - 11%
Kniha Rozpouštění bolesti je plodem čtyřicetiletého výzkumu a praktického využívání biofeedbacku. Její autor, psycholog Les Fehmi, čtenářům přibližuje svoji metodu tlumení akutní i chronické bolesti různého původu.
inteligence, trénink mozku

Rozpouštění bolesti

297 Kč
264 Kč
Myšlenkové mapy - 11%
Myšlenkové mapy jsou technikou, která výrazně zlepší vaše myšlení, koncentraci, paměť, rozhodovací schopnosti, kreativitu i komunikační dovednosti.
inteligence, trénink mozku

Myšlenkové mapy

152 Kč
135 Kč
Cvičení paměti pro každý věk - 11%
Asi každý má někdy pocit, že čím dál víc zapomíná a paměť už není, co bývala. Kniha nabízí možnost, jak si ji stále udržovat v kondici.
inteligence, trénink mozku

Cvičení paměti pro každý věk

242 Kč
215 Kč
Šetři se, Einsteine! - 20%
(8x)
Inspirativní a zábavná kniha vás provede technikami, které vám pomohou obnovit netušenou kapacitu vaší paměti. Po přečtení této knihy už nikdy nebudete tupě stát před ledničkou a ptát se sami sebe, pro co jste to vlastně šli.
inteligence, trénink mozku
Ukázky

Šetři se, Einsteine!

199 Kč
159 Kč
Nové testy IQ - 11%
Václav Fořtík, dlouholetý člen Mensy České republiky, přichází s novou knihou testů IQ. Při jejich sestavování vyšel ze svých bohatých zkušeností, ale zároveň chtěl čtenářům nabídnout něco z novějších trendů v oblasti zkoumání schopností.
inteligence, trénink mozku

Nové testy IQ

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>