Nejprodávanější knihy - leden 2015
medicína

Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
medicína

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Psychologie C. G. Junga - 11%
Jungova žákyně a jeho nejbližší kolegyně Jolande Jacobi si předsevzala, že názorně a zhuštěně představí základní pojmy Jungovy psychologie a myšlení. Kniha vyšla v prvním vydání v roce 1940 a byla několikrát přepracována a aktualizována.
medicína

Psychologie C. G. Junga

311 Kč
276 Kč
Perioperační péče - 11%
Publikace vznikla na podnět perioperačních sester a studentů, kteří již dlouho postrádali vhodnou učebnici, jež by svým obsahem nebyla tolik rozsáhlá, ale jež by obsahovala údaje potřebné k pochopení chirurgických postupů při operačním výkonu.
medicína

Perioperační péče

413 Kč
367 Kč
Červená kniha - čtenářská edice - 11%
(2x)
Čtenářská edice populární Červené knihy, která obsahuje pouze text bez grafického doprovodu, který ovšem o to víc vyniká svou profétickou silou obraznosti a jazykové barevnosti.
medicína

Červená kniha - čtenářská edice

719 Kč
639 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
medicína

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Jak překonat panické ataky - 11%
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
medicína

Jak překonat panické ataky

269 Kč
239 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
medicína

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Zázračná otázka - 11%
Předkládaná práce je poslední knihou, na níž se autorsky podílel Steve de Shazer, tvůrce krátké terapie zaměřené na řešení. Knihu ocení psychoterapeuti, poradenští pracovníci, koučové, manažeři, lidé usilující o seberozvoj a studenti psychologie.
medicína

Zázračná otázka

314 Kč
279 Kč
Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
medicína

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 33 položek
1 2 3 4 > >>