Nejprodávanější tituly - leden 2015
Plzeňský kraj

Tajemné stezky - Podbrdskou krajinou Rokycanska a Zbirožska - 11%
Vydejme se spolu se spisovatelem Otomarem Dvořákem do kraje jeho předků, do míst, kde Brdy splývají s Křivoklátskou vrchovinou.
Plzeňský kraj

Tajemné stezky - Podbrdskou krajinou Rokycanska a Zbirožska

296 Kč
263 Kč
Na břehu Blanice... - 11%
Její autorka v knize popisuje historii mlýnů, vesnic a městečka na březích dolního toku řeky Blanice, konkrétně od soutoku Blanice s Otavou u Putimi proti proudu řeky přes Heřmaň, Maletice, Myšenec, Protivín až k Milenovicím.
Plzeňský kraj

Na břehu Blanice...

225 Kč
200 Kč
Rokycansko z ptačí perspektivy - 11%
Vše někdy musí začít a teď se to právě stalo. Chtělo by se říci „letem českým světem“, ale v publikacích s leteckými snímky se jedná o velmi podrobný výlet po městech, obcích a turistických zajímavostech.
Plzeňský kraj

Rokycansko z ptačí perspektivy

314 Kč
279 Kč
Krypty
(1x)
Kniha KRYPTY Jana Sojky, plzeňského básníka, prozaika, divadelníka a středoškolského pedagoga, je jeho v pořadí třetí samostatnou knihu veršů.
Plzeňský kraj

Krypty

27 Kč
Tábor - Plzeň
Tento svazek z edice Imago et verbum je věnován výběru z korespondence mezi Karlem Valtrem a pěti plzeňskými adresáty (Vladimír Venda, Josef Hrubý, Václav Malina, Bronislav Losenický, Jiří Patera).
Plzeňský kraj

Tábor - Plzeň

32 Kč
Horní Berounka : vodácko-tábornická mapa - 11%
Dekorativní kreslená vodácko-tábornickká mapa Berounky od Plzně po Skryje a Týřovice na okraji Křivoklátska v měřítku 1:70 000 kreslíře Marko Čermáka.
Plzeňský kraj

Horní Berounka : vodácko-tábornická mapa

35 Kč
31 Kč