Nejprodávanější e-knihy - leden 2015
filosofie a náboženství

Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
filosofie a náboženství
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Nejspanilejší ze všech bohů - 20%
Jsme plně svobodní, částečně, anebo je naše svoboda jenom zdánlivá, zatímco každý náš čin je okem řetězu příčin a důsledků? Otázka svobodné vůle zaměstnává teology, filozofy, psychology i právníky tisíce let.
filosofie a náboženství
Ukázky

Nejspanilejší ze všech bohů

140 Kč
112 Kč
Soumrak homo economicus - 20%
(7x)

Soumrak homo economicus navazuje na úspěšnou Sedláčkovu prvotinu Ekonomie dobra a zla. I v tomto textu nalezneme snahu vrátit ekonomii lidský rozměr a lidem víru v ekonomii.

filosofie a náboženství
Ukázky

Soumrak homo economicus

79 Kč
63 Kč
Snění navrací duši - 20%
Tato kniha vám ukáže, jak můžete vstupovat do minulých i budoucích životů a prožívat životy svých paralelních já a navrátit se z putování s mnoha poznatky a dary.
filosofie a náboženství
Ukázky

Snění navrací duši

195 Kč
156 Kč
Modlitba argentinských nocí - 20%
(4x)
Nebudu nikdy dobrým teologem, pokud budu jen studovat názory jiných, psát vybroušené rešerše a nikdy nepocítím žízeň živé bytosti po Bohu. Pokud budu svět zkoumat jen z vnějšku, jako nezávislý a nezaujatý novinář, nikdy jej nepostihnu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Modlitba argentinských nocí

127 Kč
102 Kč
Šaría - 20%
Tato jedinečná publikace je první a dosud jedinou českou knihou, která systematicky, uceleně, přehledně a erudovaně zpracovává jedno z nejkontroverznějších a nejhlavnějších témat současného zájmu veřejnosti o islám - islámské právo šarí'a.
filosofie a náboženství
Ukázky

Šaría

229 Kč
183 Kč
Feng-šuej - 20%
V této stručné a nádherně ilustrované knize nás mezinárodně známý mistr feng-šuej Richard Creightmore na základě své celoživotní praxe seznamuje pomocí jednoduchých a jasných pojmů s jednou z nejstarších a nejmagičtějších klasických nauk - feng-šuej.
filosofie a náboženství
Ukázky

Feng-šuej

149 Kč
119 Kč
Láska ducha - 20%
Kniha je první rozsáhlou empirickou analýzou rodinných konstelací podle Berta Hellingera. Michael Angermaier udělal pro čtenáře kompetentní recenzi tohoto rozsáhlého díla a její výsledky přehledně shrnul.
filosofie a náboženství
Ukázky

Láska ducha

195 Kč
156 Kč
Jóga dechu vědomí - 20%
(2x)
Jóga dechu vědomí tvoří samostatnou část připravované knihy Jiří Krutina: Duchovní moc vědomí, ve které autor shrnuje své postřehy z praxe stezky Sebepoznání. Pojednání se zaměřuje na nedvojnou praxi dechu vědomí (pránájámu Srdce).
filosofie a náboženství
Ukázky

Jóga dechu vědomí

100 Kč
80 Kč
O svobodě a náboženství - 20%
(6x)
Kniha vrchního rabína britského Commonwealthuobsahuje třicet šest zamyšlení, ve kterých se autor zabývá problémy současnosti na pozadí starozákonních textů a naopak vysvětluje biblické texty na příkladech z dnešního světa.
filosofie a náboženství
Ukázky

O svobodě a náboženství

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 43 položek
1 2 3 .. 5 > >>