Nejprodávanější tituly - leden 2015
mystika, kabala

Matrix - Božský zdroj - 11%
(1x)
Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech.
mystika, kabala

Matrix - Božský zdroj

296 Kč
263 Kč
Mistr Eckhart. Slovo věčnosti - 11%
(1x)
Kniha se věnuje tématu oproštění u Mistra Eckharta, středověkého teologa, a kazatele, "otce německé mystiky", který ve svém díle jedinečným způsobem spojuje středověkou teologickou tradici s hlubokou spirituální zkušeností mystické jednoty.
mystika, kabala

Mistr Eckhart. Slovo věčnosti

243 Kč
216 Kč
Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem - 11%
(1x)
Annick de Souzenelle kromě poutavého rozboru mnoha ženských i dalších biblických postav (Marie, Máří Magdalena, Marta, Lazar...) ukazuje, jak došlo k tomu, že Iša byla nahrazena Evou, vnější, biologickou ženou.
mystika, kabala

Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem

306 Kč
272 Kč
Svatý Grál na čtyřech rovinách bytí - 11%
(1x)
Filosoficko-esoterická studie. Symbolika svatého grálu zahaluje i odkrývá tajemství Cesty dolů a nahoru. Ve smyslu cesty dolů, stezky zrození,lze obraz svatého grálu chápat jako zřídlo, z něhož vyvěrají bytostné proudy vytvářející skutečnost.
mystika, kabala

Svatý Grál na čtyřech rovinách bytí

151 Kč
134 Kč
Mystika - 20%
(2x)
Mystika (1911) je již téměř celé století považována za zcela ojedinělý a do dnešní doby nepřekonaný text, jehož autorka Evelyn Underhill je dosud pokládána za nejpřednější znalkyni v oblasti duchovního uvažování.
mystika, kabala
Ukázky

Mystika

296 Kč
237 Kč
Alchymie a kabala - 11%

Základní kritická a typicky "scholemovsky" hutná studie věnující se vývoji vztahu židovské mystiky a alchymie.

mystika, kabala

Alchymie a kabala

216 Kč
192 Kč
Sedm archandělů - 11%
(1x)
Rytmy inspirace v dějinách kultury a přírody. Kniha přibližuje sedm archandělů, jejich jména jsou : Gabriel, Rafael, Anael, Michael, Samael, Zachariel a Orifiel.
mystika, kabala

Sedm archandělů

342 Kč
304 Kč
Platonská kniha mrtvých - 11%
Etnopsycholog Holger Kalweit v knize nastiňuje své klíčové téma, posmrtný život. Na základě důkladného studia Dialogů ukazuje, jak se Platón vyrovnává s problémem smrti a reinkarnace, přibližuje jeho nauku o anamnesis a představuje panteon řeckých bohů.
mystika, kabala

Platonská kniha mrtvých

233 Kč
207 Kč
Malá škola čarodějnictví - 11%

Pravidla pro praktické magické konání v přírodní, čili tzv. nižší magii. Síla žen a jak s ní pracovat; ženská síla ukrytá v nevědomí muže a jak ji využít. Lehký úvod do obecného čarodějnictví pro všechny zájemce.

mystika, kabala

Malá škola čarodějnictví

162 Kč
144 Kč
Příběhy rabi Nachmana - 6%
(2x)
Kniha mystických příběhů proslulého chasidského cadika. Třebaže v nich najdeme i motivy nežidovské, myšlenkově čerpají především z duchovní tradice chasidismu a patří k nejvýznamnějším prózám pod jejím vlivem napsaných.
mystika, kabala

Příběhy rabi Nachmana

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>