Nejprodávanější knihy - leden 2015
česká

Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
česká

Mým marodům

203 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
česká
Ukázky

Básník

377 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
česká

Aristokratka ve varu

269 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
česká

Poslední aristokratka

260 Kč
Případ Pavlína
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
česká
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
česká
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Na co jsem si ještě vzpomněl
Paměti respektované osobností české žurnalistiky Jana Petránka volně vycházejí z rozhlasového cyklu Osudy a jsou svědectvím o životě plném dramatických okamžiků i trvalou snahou o sebezdokonalování. Součástí knihy je CD s písňovou tvorbou autora.
česká

Na co jsem si ještě vzpomněl

80 Kč
Úsměvy smutných mužů
(17x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

česká
Ukázky

Úsměvy smutných mužů

203 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku
(3x)
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
česká
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

280 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.
česká

Léto

254 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 715 položek
1 2 3 .. 72 > >>