Nejprodávanější tituly - leden 2015
regionální literatura

Zmizelá Praha-Továrny a tovární haly 2. - 11%
(1x)
Další svazek tematické řady edice Zmizelá Praha je věnovaný zaniklým industriálním stavbám na území našeho hlavního města.
regionální literatura

Zmizelá Praha-Továrny a tovární haly 2.

324 Kč
288 Kč
České hrady - kapesní, ilustrovaný průvodce, 1. díl - 20%
(2x)
Průvodce kapesního formátu přináší zajímavé i praktické informace o asi 360 vybraných hradech severovýchodních a středních Čech, Kladska a Českosaského Švýcarska.
regionální literatura

České hrady - kapesní, ilustrovaný průvodce, 1. díl

248 Kč
198 Kč
Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska - 20%
Cestujete po krásách Moravy a Slezska a rádi byste našli tu nejromantičtější vyhlídku? Náš průvodce vás k ní přivede. V publikaci najdete vše podstatné: Souřadnice GPS, rozhledovou růžici, popis příjezdu či přístupu a mnoho dalších informací.
regionální literatura
Ukázky

Dvacet pět rozhledů Severní Moravy a Slezska

99 Kč
79 Kč
Kdo se to na nás dívá! - 11%
Publikace Kdo se to na nás dívá! aneb Co prozrazují a tají sochy města Litoměřice čtenáře netradičním způsobem provedou po tomto malebném městě plném památek a zajímavostí.
regionální literatura

Kdo se to na nás dívá!

356 Kč
316 Kč
Neznámé Čechy 6.díl - 11%

Šestý díl Neznámých Čech je věnován východním Čechám, tedy krajině Hradecka, Pardubicka, Chrudimska, Jizerských hor, Železných hor a Vysočiny.

regionální literatura

Neznámé Čechy 6.díl

314 Kč
279 Kč
Pověsti staré Prahy - 11%
Soubor třiceti pověstí a legend, které se vztahují k nejznámějším místům hlavního města Prahy. Tato místa lze dodnes navštívit, a tak se kniha může stát současně i jakýmsi zábavným, atypickým průvodcem, který lze vzít s sebou třeba na procházku.
regionální literatura

Pověsti staré Prahy

179 Kč
159 Kč
Praha avantgardní - 11%
Literární průvodce čtenáře zavede do české metropole dvacátých a třicátých let, kdy Prahou zněl jazz a noc prosvěcovaly neony i plátna kin.
regionální literatura

Praha avantgardní

405 Kč
360 Kč
Ralsko na starých pohlednicích - 11%
Již 42. svazek oblíbené edice knih „na starých pohlednicích“ nás zavádí na velmi netradiční místo, do bývalého Vojenského prostoru Ralsko. V knize naleznete 370 pohlednic od konce 19. století do období krátce po skončení druhé světové války.
regionální literatura

Ralsko na starých pohlednicích

446 Kč
396 Kč
Rokycansko z ptačí perspektivy - 11%
Vše někdy musí začít a teď se to právě stalo. Chtělo by se říci „letem českým světem“, ale v publikacích s leteckými snímky se jedná o velmi podrobný výlet po městech, obcích a turistických zajímavostech.
regionální literatura

Rokycansko z ptačí perspektivy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>