Nejprodávanější tituly - leden 2015

Ve slepé uličce
(4x)
5. případ komisaře Wallandera.
Léto roku 1994 patří k nejteplejším, jaká vůbec lidé pamatují. Ale letní pohoda pro komisaře Wallandera končí, když se mladá dívka před jeho očima upálí v řepkovém poli.

Ve slepé uličce

305 Kč
Vědomé milování
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.

Vědomé milování

254 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Levhart
(7x)
8. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
Ukázky

Levhart

494 Kč
Osudy ve stínu šoa
Příběhy z lodžského a terezínského ghetta během 2. světové války a nové začátky (nejen) v Izraeli. Kniha věnovaná osudům tři přeživších, tří pamětnic popisující nejen tragédii holokaustu, ale také vítězství nového života po něm.

Osudy ve stínu šoa

143 Kč
Písečný muž
(13x)
Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu. Je silně podchlazený a má těžký zápal plic. Kromě toho v nemocnici vyjde najevo jeden šokující fakt: podle úmrtního listu má být tenhle člověk mrtvý.

Písečný muž

314 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1
(40x)
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici ...
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1

148 Kč
Švábi
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky

Švábi

449 Kč
Skála
(14x)
Thriller temný a děsivý jako bouřlivé skotské moře za zimní noci.
Ukázky

Skála

269 Kč
Na co jsem si ještě vzpomněl
Paměti respektované osobností české žurnalistiky Jana Petránka volně vycházejí z rozhlasového cyklu Osudy a jsou svědectvím o životě plném dramatických okamžiků i trvalou snahou o sebezdokonalování. Součástí knihy je CD s písňovou tvorbou autora.

Na co jsem si ještě vzpomněl

80 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>