Nejprodávanější e-knihy - leden 2015
beletrie

Dívka, která kopla do vosího hnízda - 20%
(8x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
beletrie
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

199 Kč
159 Kč
Jiřina - 20%
Říká se, že válka je to nejhorší na světě. Přesto existují příběhy, které jsou opakem. Náš příběh vypráví o 4 ženách, které spolu prožily tvrdé nucené práce v Říši, a pro které bylo přátelství a láska více než nenávist.
beletrie
Ukázky

Jiřina

89 Kč
71 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
beletrie
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Tichý dům - 20%
(2x)
Román oceněný francouzskou Prix de la découverte européenne. Druhé dílo tureckého spisovatele je jak brilantním rodinným dramatem, tak dramatem celé země, v níž děsivě utichá komunikace mezi politickými skupinami, společenskými vrstvami i generacemi.
beletrie
Ukázky

Tichý dům

238 Kč
190 Kč
Netopýr - 20%
(25x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
beletrie
Ukázky

Netopýr

299 Kč
239 Kč
Selský baroko - 20%
(29x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
beletrie
Ukázky

Selský baroko

149 Kč
119 Kč
Tulák po hvězdách - 20%
(6x)
Poetický a zároveň tragický příběh z Ameriky počátku tohoto století sepsal London na podkladě skutečné události.
beletrie
Ukázky

Tulák po hvězdách

159 Kč
127 Kč
Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
beletrie
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
Modré stíny
(4x)
V Michalu Sýkorovi se na české scéně objevuje bravurní vypravěč a zároveň poučený autor, který navazuje mimo jiné na náročnější tradice britské detektivky.
beletrie
Ukázky

Modré stíny

149 Kč
Velký král Přemysl Otakar I
(8x)
První část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů.
beletrie
Ukázky

Velký král Přemysl Otakar I

299 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 553 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 56 > >>