Nejprodávanější tituly - leden 2015

Zlobivé pohádky
Ve dvou desítkách originálních pohádkových příběhů se děti setkají s nejrůznějšími podobami toho, čemu dospělí říkají zlobení, zkrátka s různými neřestmi. Zlobí tady lidé, zvířata i věci.

Zlobivé pohádky

269 Kč
Znovu jsme se ujali dědictví otců
Konzervativní politický katolicismus v USA na pozadí komparace Michaela Novaka a Patricka Buchanana.

Znovu jsme se ujali dědictví otců

251 Kč
Zranitelnost a intimita
V této knize nabízejí autoři způsob, jak spojit dohromady sexualitu a zranění, aby se rozvinula možnost prožívat hlubší a bohatší intimitu.
Ukázky

Zranitelnost a intimita

155 Kč
Zrození světa: kosmologie básníka Hésioda
Pod jménem básníka Hésioda tradice uchovala zejména dvě rozsáhlé epické skladby: Theogonii neboli Zrození bohů a Práci a dny. Jeho tvorba dnes bývá datována na závěr 8. století př.n.l. a patří tak k nejstarším literárním kořenům.

Zrození světa: kosmologie básníka Hésioda

260 Kč
Zřetelně nevyprávíš
(2x)
Děti trnou a matky neví. Jeden z nejsilnějších básnických debutů posledních let: Alžběta Michalová (1991) napsala sbírku rodinných žalozpěvů, nářků i výkřiků nad vlastním dětstvím, vystavila křehký a krutý účet matce a otci. …
Ukázky

Zřetelně nevyprávíš

125 Kč
Zvěrolékař a kočičí historky

Četba jedné z mnoha knih populárního britského spisovatele a veterináře. Rozhlasová nahrávka z roku 2012 v režii Vladimíra Ruska.

Zvěrolékař a kočičí historky

224 Kč
Žít v dialogu
Kniha „Žít v dialogu“ je druhým dílem souboru tématicky utříděných myšlenek z děl Tomáše Halíka a čtenář zde najde, kromě jiného, sociologické, historiografické a politologické reflexe fenoménu náboženství.

Žít v dialogu

224 Kč
Žít!
(2x)
Příběh Fu Kueje se odehrává na pozadí pohnutých čínských dějin 2. poloviny 20. století, občanské války, Velkého skoku, Kulturní revoluce.

Žít!

234 Kč
Život je boj
Psychologický průvodce pro pacienty s rakovinou, pro jejich pečovatele a blízké. Je psána běžným jazykem a snaží se obsáhnout všechny aspekty života, se kterými se pacient a jeho blízcí v průběhu nemoci setkají.

Život je boj

359 Kč
Životní síla
Knížečka Honzy Volfa plná obrázků a poučení.

Životní síla

63 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>