Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2015

Šutry pod lupou
(1x)
Tato kniha navazuje na předešlé vydání „Lásky k šutrům“ a zavede nás hlouběji do světa minerálů a také odhalí duši sběratele. Najdeme v ní mnoho fotografií nejenom velikých krystalů, ale i okouzlujícího mikrosvěta, který se pouhým okem jen tak nevidí.

Šutry pod lupou

387 Kč
Tulák po hvězdách - komiks
(6x)
Tulák po hvězdách je příběh spojující dobrodružství, sci-fi prvky a filozofická témata. Poprvé byl vydán roku 1915 v Americe a jeho autorem je legendární spisovatel Jack London. Komiksové zpracování.

Tulák po hvězdách - komiks

449 Kč
Zločin a trest
Jak „filozoficky“ zdůvodnit vraždu? Že život některých lidí je bezcenný, a tudíž není hříchem jim ho vzít? Tak nějak uvažuje Raskolnikov, klíčová postava Dostojevského románu z roku 1866.

Zločin a trest

719 Kč
Alef
(5x)
Ve svém románu se autor vrací k motivu pouti: tentokrát se vydává na cestu po Transsibiřské magistrále. Putování hrdinů knihy se odvíjí ve znamení symbolu Alef, který pro autora v duchu magické tradice představuje bod, v němž se vše sbíhá.
Ukázky

Alef

313 Kč
Doktor Sax
Dílo Jacka Kerouaca lze rozdělit na romány „ze silnice“ a na romány popisující jeho dětství a dospívání v rodném Lowellu – a právě z druhé zmíněné skupiny pochází román Doktor Sax, jedno z autorových vrcholných, ale zároveň nejméně typických děl.
Ukázky

Doktor Sax

358 Kč
Logopedie – Žežicha se neříká
Procvičujte si se svými dětmi správnou výslovnost a rozvíjejte jejich komunikační dovednosti.
Ukázky

Logopedie – Žežicha se neříká

206 Kč
ON Y VA! 2 Francouzština pro střední školy
Pracovní sešity k aktualizované, moderně pojaté učebnici francouzštiny pro střední školy založené na srovnání tohoto cizího jazyka s češtinou.

ON Y VA! 2 Francouzština pro střední školy

449 Kč
Příběhy neoblíbený pařičky
Druhý stupeň základky je boj. Zvlášť, když jsi ve škole jen o trochu oblíbenější než plíseň ve sprchách a život ti ničí proradná rivalka, která si brousí zuby na kluka tvých snů. Druhé pokračování oblíbené série pro dívky.

Příběhy neoblíbený pařičky

296 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.

Rozum a cit

314 Kč
Zlatý kompas
(1x)
Příběhy neobyčejné dívenky Lyry milují děti i dospělí po celém světě, podle prvního dílu byl natočen hollywoodský velkofilm.

Zlatý kompas

358 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>