Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2015

Hrůzostrašné pohádky
Hrůzostrašné pohádky pro děti čte Josef Somr.

Hrůzostrašné pohádky

242 Kč
Nahá pravda
(7x)
Nemáte čas číst? Nebo byste rádi rozumně využili čas například strávený v autě? Autoři loňského bestselleru Všechno je jinak, známí ekonomové Šichtařová a Pikora, ve své audioknize Nahá pravda rozcupovávají mýty, které se na nás valí z médií.

Nahá pravda

230 Kč
Petrolejové lampy
Osud románové hrdinky Štěpky Kiliánové a jejího muže Pavla Vejrycha je u nás znám především díky filmovému zpracování v režii Juraje Herze s mimořádnými hereckými výkony Ivy Janžurové a Petra Čepka.

Petrolejové lampy

169 Kč
Pravidla úspěchu
Kniha je cestovní mapou pro každého - od marketingových profesionálů k vlastníkům malých podniků, od učitelů ke studentům i rodičům. Pro všechny, kdo se snaží dosáhnout svých profesionálních či osobních snů či cílů.

Pravidla úspěchu

618 Kč
Příběhy pro potěchu duše
Soubor krátkých příběhů ze života, malých podobenství, bajek a zamyšlení vede čtenáře k uvažování, přináší jim naději, povzbuzení, radost i poučení a klade jim otázky týkající se lidského jednání, způsobu života a vzájemných lidských vztahů.

Příběhy pro potěchu duše

224 Kč
Svědkyně ohně
(6x)
V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...

Svědkyně ohně

314 Kč
Tělo
V Castle Rock se Teddy, Chris, Gordi a Vern doslechnou o dalším chlapci Rayovi Browerovi, který se ztratil a policie ho nemůže najít. Jelikož se jen flákají, rozhodnou se podniknout cestu, aby zmizelého nalezli.

Tělo

224 Kč
The Vole - Hraboš hrdina
Nadšení čtenáři pohádek o hraboších a jejich osudech si brzy vyžádali i zvukovou podobu své oblíbené knihy. Pro vydání ve formátu audioknihy namluvil autorský výběr textu Jan Hartl v domácím studiu Vladimíra Merty.

The Vole - Hraboš hrdina

213 Kč
Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.

Ucho

89 Kč
Zvládněte stres metodou Inner Game
Společně se svým týmem známý poradce, kouč a tvůrce jedinečného metodologického přístupu k rozvoji osobnosti "Inner Game" v této audioknize aplikuje principy metody (známé převážně ze sportu) na problematiku stresu.

Zvládněte stres metodou Inner Game

570 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 142 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>