Nejprodávanější Kniha - říjen 2015
rodina a dítě

Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
rodina a dítě

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
rodina a dítě

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
rodina a dítě

Barvy

203 Kč
180 Kč
Hustej Internet - 11%
(1x)
Lucie Seifertová a Lenka Eckertová Vás velmi vtipnou formou provedou úskalími a nebezpečími, které číhají na internetu na Vás a Vaše děti.
rodina a dítě

Hustej Internet

179 Kč
159 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

rodina a dítě

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
rodina a dítě
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
rodina a dítě

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Jóga v těhotenství a příprava na porod - 6%
Jóga a příprava k porodu přináší celistvý návod, jak projít těhotenstvím za pomoci jógy, a poskytuje kvalitní přípravu na porod a mateřství.
rodina a dítě
Ukázky

Jóga v těhotenství a příprava na porod

253 Kč
238 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
rodina a dítě
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Po dobrém, nebo po zlém? - 11%
Autor si dovoluje pozvat čtenáře, aby se spolu s ním laskavě zamýšleli, proč, kdy a jak máme dát ve výchově svých dětí přednost tomu "po dobrém" nebo "po zlém".
rodina a dítě

Po dobrém, nebo po zlém?

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 106 položek
1 2 3 .. 11 > >>