Nejprodávanější e-knihy - říjen 2015

Ekonomie dobra a zla
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
Encyklopedie mytologie Japonska a Koreje
Autorky, koreanistka a japanistka, přinášejí základní přehled o vývoji mytických a náboženských systémů na Korejském poloostrově a Japonském souostroví.
Ukázky

Encyklopedie mytologie Japonska a Koreje

90 Kč
Fakt hustej nářez
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
Francouzská Messalina
Krátká erotická novela neznámého autora s názvem Francouzská Messalina aneb Noci vévodkyně de Polignac.
Ukázky

Francouzská Messalina

50 Kč
Fyziologie
Druhé vydání úspěšné učebnice Fyziologie přináší textové rozšíření. Byly přidány tabulky, přehledné obrázky a konečně i text s novými údaji.
Ukázky

Fyziologie

254 Kč
Gastroenterologie
Publikace si neklade za cíl být vyčerpávající monografií postihující v plné šíři problematiku gastroenterologie a hepatologie, ale chce být přehledným a uceleným zdrojem informací pro rychlou orientaci v klinické praxi.
Ukázky

Gastroenterologie

185 Kč
Grandhotel
(7x)
Hlavní postavou „románu nad mraky“ je třicetiletý samotář Fleischman. V životě se mu nedaří. Nikdy nic nedokázal. Neměl žádnou holku. Ale rozumí mrakům, tlakovým výším, nížím a směrům větru. Podle námětu knihy vznikl scénář pro film D. Ondříčka.
Ukázky

Grandhotel

145 Kč
Heřmánkové údolí
(12x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Hravá škola počítání
Prvňák Tomáš je výborný počtář, není proto divu, že k němu ze země skřítků pošlou na školení skřítka Počítálka, společně jim jde matematika doslova hravě.
Ukázky

Hravá škola počítání

139 Kč
Já řídím
(1x)
Řídit auto je univerzální symbol. Řídit, či neřídit - to se nějakým způsobem týká každého z nás. Je to způsob, jakým se dostáváme za svým cílem. Je to způsob našeho pohybu životem.
Ukázky

Já řídím

100 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>