Nejprodávanější e-knihy - listopad 2015

Pěstujeme rostliny k sušení - 20%
Kniha vychází vstříc velké oblibě sušených rostlin, ať už slouží jako dekorace bytu či k jeho provonění. Autorka představuje přes stovku rostlin, které jsou vhodné k sušení.
Ukázky

Pěstujeme rostliny k sušení

149 Kč
119 Kč
Rádce pro členy bytových družstev a vlastníky bytů - 20%
Třetí, přepracované a rozšířené vydání, zahrnuje novinky z právních předpisů o bytovém družstevnictví a vlastnictví bytů. Je rozšířeno o aktuální dotazy členů bytových družstev, příp. vlastníků jednotek, a odpovědi známého odborníka.
Ukázky

Rádce pro členy bytových družstev a vlastníky bytů

168 Kč
134 Kč
Rekonstrukce prsu po mastektomii - 20%
Autoři popisují nejčastěji používané chirurgické metody rekonstrukce prsu za použití jak implantátů, tak vlastní živé tkáně. Vycházejí především z vlastních zkušeností a podmínek zdravotní péče v České republice.
Ukázky

Rekonstrukce prsu po mastektomii

365 Kč
292 Kč
Sběratelé ostatků
(3x)
Pokračování osudů Martina ze Stvolna, který se vrací z Francie do Prahy, aby dokončil studia na nově založené univerzitě. Ani v Praze však nemá možnost školu dokončit...
Ukázky

Sběratelé ostatků

229 Kč
Traumatologie orofaciální oblasti - 20%
Zcela přepracované, doplněné a aktualizované vydání této velmi úspěšné publikace, která je určena zejména jako učební text pro studující medicíny.
Ukázky

Traumatologie orofaciální oblasti

269 Kč
215 Kč
Traumatologie ve schématech a RTG obrazech - 20%
Tato v naší litertuře zatím ojedinělá publikace pomáhá čtenáři v orientaci v problematice úrazů. Kniha je určena především studentům medicíny ale i mladším lékařům ve specializační přípravě.
Ukázky

Traumatologie ve schématech a RTG obrazech

314 Kč
251 Kč
Týmová spolupráce - 20%
Tým, který pracuje podle principů týmové spolupráce, dokáže úspěšněji a efektivněji dosahovat stanovených cílů. Vedoucí a členové týmů, manažeři, personalisté či lektoři najdou v knize prakticky využitelné informace týkající se práce v týmu.
Ukázky

Týmová spolupráce

116 Kč
93 Kč
Asertivita v partnerství - 20%
Tato publikace je určena všem lidem, kteří se trápí partnerskými problémy a konflikty, pokládají je za zbytečné a chtějí se jich zbavit.
Ukázky

Asertivita v partnerství

203 Kč
162 Kč
Fyziologie - 20%
Fyziologie pro studenty zdravotnických oborů je určena všem studentům nelékařských zdravotnických oborů i oborů sociálně-zdravotních, které jsou realizovány na vyšších odborných školách a v bakalářských a magisterských programech vysokých škol.
Ukázky

Fyziologie

200 Kč
160 Kč
Kapitoly z ošetřovatelské péče I - 20%
Aktualizované a doplněné vydání známé publikace, která vychází ve dvou dílech, je určeno všem studentům ošetřovatelství na vyšších odborných vysokých i středních zdravotnických školách, postkvalifikačních studiích, ale i sestrám v praxi.
Ukázky

Kapitoly z ošetřovatelské péče I

174 Kč
139 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100