Nejprodávanější knihy - listopad 2015

Sextenze
(6x)
Generační milostný román - konfrontace vztahu dvou generací k posvátným pojmům jako morálka, erotika, partnerství, láska, nevěra na hraně mezi normálním a abnormálním, reálným a virtuálním.

Sextenze

89 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
Smrt Západu - 6%

Nesmírně poutavá kniha, kterou však čtenář může strávit pouze tehdy, zbaví-li se všech svých předsudků k náboženství a víře.

Smrt Západu

315 Kč
296 Kč
Snídaně o půlnoci - 57%
Budoucí kultovní román o Praze! Mix Nicka Cavea, Joy Division, Ripellinovy Magické Prahy a markýze de Sade. Drogy, walk on the wild side v Libni, sex, drogy, dekadence, melancholie, melancholie, melancholie....

Snídaně o půlnoci

231 Kč
99 Kč
Stoupání na horu - 11%
(1x)
Povídka Stoupáni na horu je romantické podobenství o lidské touze překonávat překážky a odhalovat tajemství, co asi leží daleko před námi, daleko za obzorem. Ilustrace Pavel Čech

Stoupání na horu

152 Kč
135 Kč
Šimonovy pracovní listy 5 - 11%

Než začnu psát, budu si s pastelkou hrát. Soubor zábavných grafomotorických cvičení pomůže dětem předškolního věku i malým školákům při zdokonalování jemné motoriky, smyslového vnímání a vytváření technických dovedností.

Šimonovy pracovní listy 5

149 Kč
132 Kč
Šimonovy pracovní listy 7 - 11%
Logopedická cvičení - soubor druhý, napomáhá dětem předškolního věku i malým školákům rozšiřovat slovní zásobu, zlepšovat vyjadřovací obratnost a přispívá k rozvoji sluchového vnímaní, zrakové orientace, sluchové i zrakové paměti.

Šimonovy pracovní listy 7

125 Kč
111 Kč
Štěkej, Mourku! - 11%
Děti, které milují zvířátka, potěší vyprávění o tom, co všechno se s nimi dá zažít, zároveň se poučí nenásilně o tom, jak je potřeba se o domácí zvířátka odpovědně starat. Zábavné vyprávění doprovázejí působivé obrázky Heleny Zmatlíkové.

Štěkej, Mourku!

252 Kč
224 Kč
Vanda - Liga proti holkám - 11%
Třetí díl úspěšné série příběhů desetileté Vandy a jejích kamarádů.
Školní výlet na hrad ? To vůbec nezní špatně... Jen kdyby nejeli taky elpéháci (rozuměj : Liga proti holkám).

Vanda - Liga proti holkám

178 Kč
158 Kč
Ve znamení Štíra - 64%
(2x)
Strhující román s působivou tajemnou atmosférou vystavěný na skotské, irské a manské mytologii.

Ve znamení Štíra

278 Kč
99 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100