Nejprodávanější tituly - listopad 2015
povídky

Devět povídek / Nine Stories
Bilingvní vydání mistrovsky napsaných povídek klasika moderní americké literatury, které, byť vyšly poprvé již v roce 1953, dodnes neztratily na aktuálnosti a půvabu.
povídky

Devět povídek / Nine Stories

236 Kč
Pravidla směšného chování
(7x)
Próza volně navazuje na novelu O rodičích a dětech. Jde o tři vzájemně provázané hořce ironické povídky."Tahle knížka se Haklovi skutečně povedla - je to nejlepší z letošních českých próz.", A. Horáčková, MF Dnes
povídky
Ukázky

Pravidla směšného chování

148 Kč
Vyletí ptáček
Druhá posmrtně vydaná sbírka povídek představuje Kurta Vonneguta v jeho lehčí vyprávěcí poloze z počátku kariéry - povídky jsou plné hravé fantazie, občas se objeví i fantaskní či sci-fi motiv. Autorův rukopis je však rozpoznatelný na první pohled díky srd
povídky

Vyletí ptáček

251 Kč
Povídky
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
Proveď vola světem, volem zůstane
(3x)
Milan Kohout, nepřehlédnutelný performer a pedagog, se nám představuje v roli literáta, a že v literární branži dosahuje stejných kvalit jako ve svých nejlepších performancích, se můžete přesvědčit nad jeho knihou Proveď vola světem, volem zůstane.
povídky

Proveď vola světem, volem zůstane

171 Kč
Dámy z Grace Adieu
(2x)
Dámy z Grace Adieu jsou první sbírka povídek autorky světového bestselleru Jonathan Strange a pan Norrell a zavádějí čtenáře hluboko do magického světa Férie – a ten nikdy není tak daleko, jak si myslíme.
povídky

Dámy z Grace Adieu

237 Kč
Škoda lásky
Autor nás zavádí nejen do svých rodných Dejvic a na blízkou Hanspaulku, ale i do Smetanovy Litomyšle anebo do jedné zcela zapadlé pohraniční vísky. Titul knihy odkazuje na nejslavnější český hit všech dob - slavnou polku Jaromíra Vejvody.
povídky

Škoda lásky

197 Kč
Tlumočník nemocí
(1x)
Americká autorka indického původu s výjimečným citem pro jemná hnutí mysli tlumočí soužení svých krajanů, kteří se v Americe potýkají s odlišným životním stylem. Kniha získala v roce 2000 Pulitzerovu cenu.
povídky

Tlumočník nemocí

220 Kč
Mrtvý holky (ilustr. vydání)
Sbírka deseti povídek z let 2002 až 2006, obsahující vedle klasické Smrtečky nebo Bělorusky i méně známé a novější drobné texty Miloše Urbana. Ilustrované vydání s ilustracemi Pavla Růta.
povídky

Mrtvý holky (ilustr. vydání)

287 Kč
Příkladné povídky
(1x)
Příkladné povídky, jejichž titul odkazuje k tradici středověkého exempla i k Příkladným novelám Miguela de Cervantese, představují českému čtenáři jednu z největších osobností portugalské literatury 20. století, Sophii de Mello Breyner Andresenovou.
povídky

Příkladné povídky

143 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 138 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>