Nejprodávanější tituly - listopad 2015

Anomálie, ad hoc hypotézy a temné stránky kosmologie
Kniha se snaží vymezit prostor pro možné odpovědi na následující otázky: Nakolik je z hlediska vědecké metodologie legitimní hledat soulad mezi teorií a experimentem přijímáním pomocných hypotéz? Existuje přesné kritérium pro takové ad hoc hypotézy?

Anomálie, ad hoc hypotézy a temné stránky kosmologie

170 Kč
Baoplaneta
V téhle knize se létá, padá, sviští, také se tu jedí kníry, čte se zepředu a klidně i zezadu, jak je libo, a dá se i omalovat.

Baoplaneta

125 Kč
Bez masa
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.

Bez masa

359 Kč
Bohyně malých vítězství
(1x)
Institut pokročilých studií, Princeton, 1980. Ředitel pověří mladou dokumentaristku Annu Rothovou, aby získala archiv Kurta Gödela, nejuzavřenějšího a nejuhrančivějšího matematika 20. století.
Ukázky

Bohyně malých vítězství

338 Kč
Cabeceo - Rozhovory o argentinském tangu
(3x)
Kniha Cabeceo - Rozhovory o argentinském tangu obsahuje třináct rozhovorů s učiteli, DJs a tanečníky/tanečnicemi argentinského tanga, kteří působí v Praze.

Cabeceo - Rozhovory o argentinském tangu

305 Kč
Císařský kyrysník
(1x)
Jezdecký důstojník Karl Johann von Grueber strávil čtrnáct let ve válkách s napoleonskou Francií a jako rakouský kyrysník se účastnil bitev u Hohenlinden, Ulmu, Štoků, Aspern i Wagramu.

Císařský kyrysník

314 Kč
Co děti nejvíc potřebují
Poutavá, často velmi osobní a hluboká zamyšlení známého dětského psychologa probírají potřeby dětí a úkoly rodičů,vychovatelů a psychologů.

Co děti nejvíc potřebují

179 Kč
Co můžu říct
(1x)
Přímý dědic druhé ruské avantgardy, tradičně označovaný za minimalistu - nejen pro malou formu svých básní, ale také pro minimum prostředků, jež využívají.

Co můžu říct

143 Kč
Co umí barvy, nůžky, lepidlo
Kniha zve rodiče a vychovatele k jednomu stolu s dětmi, aby se společně přesvědčili, co dovedou barvy, papíry, nůžky, lepidlo, přírodniny a že z toho mohou vzniknout pěkné ozdoby, hračky i dárečky pro kamarády nebo příbuzné.

Co umí barvy, nůžky, lepidlo

203 Kč
Conni jde k zubaři
Conni má problém! Objevila kaz na jednom zoubku. Bude muset k zubaři. Nebude to bolet? Ale strach má velké oči. Milá paní doktorka umí rychle zub vyléčit. A Conni teď už ví, jak o zoubky pečovat.

Conni jde k zubaři

51 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>