Nejprodávanější tituly - listopad 2015

Čas se krátí
(1x)
Zbývá pouhých 77 dnů, než se asteroid srazí se Zemí. Ministerstvo spravedlnosti USA postavilo Henryho Palace i ostatní detektivy mimo službu. Henryho dny vyšetřování kriminálních případů jsou sečteny. Nebo ne?

Čas se krátí

206 Kč
Černé necky
Surrealistická básnická sbírka.

Černé necky

91 Kč
Češi
Dvacet esejí nevypráví příliš o tom, co by český národ měl dělat, jestliže chce přežít, a popřípadě se dostat dál; víc mluví o tom, co by dělat neměl.
Ukázky

Češi

190 Kč
Češi, polibte mě…
(2x)
Kniha francouzského autora Mikaela Gwiloua, cizince dlouhodobě žijícího v Čechách, je jednou z mála opravdu upřímných reflexí, které si bez servítek berou na paškál náš národ.

Češi, polibte mě…

161 Kč
Darcy Burdocková 2 : Už jsem tady zas!
Jedenáctiletá Darcy vnímá svět kolem sebe jako jedno velké, neobyčejné kouzlo a má zvláštní cit pro všechno, co se vymyká normálu.
Ukázky

Darcy Burdocková 2 : Už jsem tady zas!

228 Kč
Deník z kibucu
Kibucy byly od počátku 20. století jednou z forem osidlování mandátní Palestiny, které mělo podpořit návrat Židů z diaspory do „Země zaslíbené“.

Deník z kibucu

214 Kč
Děti, které přežily Mengeleho
(3x)
Evě Mozes bylo deset let, když byla se svou rodinou poslána do Osvětimi. Zatímco její rodiče a dvě starší sestry byli posláni do plynových komor, Evu a její dvojče Miriam si vybral coby pokusné objekty muž, který byl znám jako Anděl smrti.

Děti, které přežily Mengeleho

251 Kč
Dítě číslo 44
(1x)
Strhující kriminální příběh s reálným pozadím zasazený do Sovětského svazu 50. let minulého století.
Ukázky

Dítě číslo 44

269 Kč
Dívka s bombou
Dobro, zlo i spravedlnost mohou mít rozmazané kontury.....
Ukázky

Dívka s bombou

233 Kč
Divoké karty I.
(5x)
Odhalte tajné dějiny světa, když Zemi r.1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami a jiní jsou potiženi duševními a tělesnými vadami. Někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli.
Ukázky

Divoké karty I.

358 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>