Nejprodávanější tituly - listopad 2015
česká

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník - 51%
V krátkých prózách se protnou místo, čas, historická postava s postavou fiktivní. Toto protnutí snad spustí fantazii čtenáře směrem do historie i směrem do krajiny.
česká

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník

183 Kč
89 Kč
Svatý grál
Další příběh série V tajných službách Otce vlasti začíná v roce 1368, kdy dominikán Pavel jako agent císaře a krále Karla IV. zařizuje v Římě císařskou korunovaci jeho čtvrté manželky Alžběty Pomořanské.
česká
Ukázky

Svatý grál

179 Kč
Svět pohádek
Leporelo představuje nejmenším dětem pohádkové postavy: loupežníka, princeznu, sudičky, draka, vodníky, skřítka a další. U každé postavičky je krátká básnička.
česká

Svět pohádek

71 Kč
Šest nevinných
Šest autorů představuje svůj společný detektivní román Šest nevinných, který vnikl za účasti veřejnosti během 72 hodin nepřetržitého psaní v rámci projektu Román na šest nádechů.
česká

Šest nevinných

45 Kč
Škrábanice
Hrdinové sedmera povídek Jaroslava Formánka dospívají k ostrému vědomí přítomnosti jako trvalého napětí mezi dotíráním paměti, která unikavě vzdoruje našim pokusům vtisknout minulosti smysl, a neodbytnou nutností volit další krok na cestě.
česká

Škrábanice

171 Kč
Tancovala myšička
Písničky pro kluky a holčičky. Zpívá dětský sbor Prážátka, Prážata a Resonance pod vedením M. Pospíšilové. Dále účinkují Libuše Havelková, Radovan Lukavský
česká

Tancovala myšička

224 Kč
Tančila jsem s démonem
Třetí titul autorky, která neskrývá pohnutou osobní zkušenost s alkoholismem a prostřednictvím fiktivního příběhu rekapituluje část vlastního života.
česká

Tančila jsem s démonem

135 Kč
The Man Who Swallowed the Wind
The path of exemplary orphan Ivan begins at a children’s institution in the 1950s, leading him to a seminary, madhouse and philosophical faculty, before culminating at a Mexican Embassy in the 1990s.
česká
Ukázky

The Man Who Swallowed the Wind

139 Kč
Tchán Kondelík a zeť Vejvara
(1x)
Je po svatbě. Pepina Kondelíková, nyní mladá paní Vejvarová má dost práce se svou novou domácností a blíží se Vánoce. Mistr Kondelík by si rád užil vysněného klidu, ale sleduje, že jeho drahou Betynku něco trápí.
česká
Ukázky

Tchán Kondelík a zeť Vejvara

195 Kč
Tommy Taylor a falešná identita
Je tištěné slovo opravdu mrtvé? Skvělá městská fantasy, která se inspirovala největším současným literárním fenoménem - Harry Potterem.
česká

Tommy Taylor a falešná identita

359 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>