Nejprodávanější tituly - listopad 2015
česká

Tři kluci, Klekánice a Strašněpoud
Tři kamarádi na prázdninách se zatoulají při hře. Setmí se a oni se tváří v tvář setkají s obávanou Klekánicí. Díky skřítku Strašněpoudovi však následně zjistí, že ta kostnatá paní s velkým pytlem není tak zlá, jak se původně domnívali ...
česká

Tři kluci, Klekánice a Strašněpoud

84 Kč
Turniketem do ráje
Na první společné album Osamělých písničkářů Turniketem do ráje vybral Jan Jeřábek patnáct písní, které se letmo či silněji dotýkají témat duchovních nebo vesmírných.
česká

Turniketem do ráje

225 Kč
U nich na Sázavě
Tři díly románového příběhu U nich na Sázavě „Hledání domova, „Krásná epocha“ a „Nové krásné zítřky?“postupně evokují panenské doby Posázaví včetně dávných lesáků, vorařů a kameníků; bájný čas trampů, chatařů a skautů 20. a 30. let minulého století.
česká

U nich na Sázavě

288 Kč
Úspěchy bezdomovce
Povídky, které jsou primárně psané pro vyprávění na divadle. Jsou to humorné historky, monology, plné nečekaných obratů a překvapivých asociací, typické svou košatostí vyprávění. Všední příhody i těžko uvěřitelné situace. Texty reflektují celé porevo
česká
Ukázky

Úspěchy bezdomovce

79 Kč
Útěk
(1x)
Próza Jiřího Hejdy, odsouzeného v procesu s dr. Miladou Horákovou, který prožil dvanáct let v komunistických kriminálech, nese všechny znaky klasického příběhu o útěku z vězení.
česká
Ukázky

Útěk

129 Kč
Veršované pohádky
Publikace nabízí 14 zveršovaných pohádek ze Špalíčku pohádek od Františka Hrubína z roku 1968 a je určena pro děti předškolního a mladšího školního věku.
česká
Ukázky

Veršované pohádky

99 Kč
Vienna Calling
Prozaická miniatura - divoká koláž viděného, přečteného, slyšeného, vyfantazírovaného.
česká

Vienna Calling

224 Kč
Virtuální vrazi
V ponurém světě, sešněrovaném přebujelými předpisy a zákazy, dává mnoho lidí přednost pobytu ve virtuální realitě. Mladí tvůrci světů, bratři Gezové, se tak řízením osudu ocitají v roli nechtěných odpůrců režimu, který už lidem bere i poslední drogu…
česká

Virtuální vrazi

179 Kč
Vražda v Průhonickém parku
(1x)
Vyprávění novináře, jenž byl v kontaktu s vyšetřovateli a v samotném středu dění, zavádí čtenáře zpět na začátek divokých devadesátých let. Tehdy veřejností otřásly brutální vraždy dvou mladých žen, jimž pachatel nebo pachatelé vyjmuli orgány.
česká
Ukázky

Vražda v Průhonickém parku

254 Kč
Vraždy uprostřed oceánu
Dva kriminální případy z prostředí československé námořní plavby. Jak podotýká autorka Andrea Vernerová, jediné, co neodpovídá skutečnosti, jsou kriminální činy – ty se na československých lodích nikdy nestaly.
česká

Vraždy uprostřed oceánu

152 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>