Nejprodávanější tituly - prosinec 2015

Já, JůTuber
První kniha o JůTuberech v Čechách a na Slovensku! Exkluzivní rozhovory s tvými oblíbenými JůTubery. Jejich návody, tipy, rady a triky, jak se stát úspěšným ve světě YouTube. Jakou používají techniku? Co je pro ně nejdůležitější?
Ukázky

Já, JůTuber

269 Kč
Jablko
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.

Jablko

178 Kč
Nesmírný
(5x)
Oddělení Q znovu v pohotovosti.
Ukázky

Nesmírný

314 Kč
Doba z druhé ruky
(6x)
Autorka byla oceněna Nobelovou cenou za literaturu na rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.

Doba z druhé ruky

440 Kč
Středověk v nás
(2x)

Autor na příkladech středověkého a současného vnímání času, prostoru, prožívání dětství a stáří, eschatologie, vztahu k penězům a k uzavírání manželství, jak mnoho mají lidé současnosti společného s lidmi středověku.

Středověk v nás

338 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Urbo Kune
(3x)
Příběh knihovníka Mikuláše Jelena, který odchází za prací do nového hlavního města Evropy jménem Urbo Kune. Město si žije vlastním tajným životem a Mikuláš se roli, kterou v tajném plánu města sehrává, musí učit přímo na jevišti.
Ukázky

Urbo Kune

296 Kč
Ohnivé znamení
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.

Ohnivé znamení

403 Kč
Opráski sčeskí historje 4
(1x)
Po třech dílech a jednom speciálu, přichází (jako obvykle) díl čtvrtý a nejlepší. Histrický ústaf odhaluje zajímavá tajemství známých historických osobností. Jsou to například Venuže, Buleslav I., kníže Jaromír nebo Jikra z Podebrat.

Opráski sčeskí historje 4

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>