Nejprodávanější tituly - únor 2015

Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Přízrak
(6x)
Detektiv Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací domů do Norska, nejde ovšem o žádnou zdvořilostní návštěvu.
Ukázky

Přízrak

404 Kč
Zaříkávač nemocí
(1x)
Zaříkávač nemocí je sestavený z textů, komentářů a rozhovorů, věnovaných nemocem lidí, vrcholového sportu, politiků i celé společnosti.

Zaříkávač nemocí

206 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Tichý dech
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Dějiny československého komiksu 20. století
(9x)
Dva obsáhlé svazky (I: 1900–1964; II: 1964–2000) doprovází bohatý ilustrační materiál, detailní rejstříky jmenné i věcné a medailony domácích komiksových tvůrců.
Ukázky

Dějiny československého komiksu 20. století

2 380 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
Ukázky

Básník

377 Kč
Případ Pavlína
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
(94x)
Duchaplný, inteligentní i zábavný román, jehož hrdina vykazuje přímo cimrmanovské rysy. Švédsky vyšla poprvé na podzim 2009 a skoro okamžitě se stala čtenářským hitem a byla přeložena do desítek jazyků.
Ukázky

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

189 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>