Nejprodávanější Kniha - březen 2015

Minority Report II.
Čtvrtý soubor povídek P. K. Dicka, nekorunovaného krále sci-fi.

Minority Report II.

253 Kč
Muž z ostrova Lewis - 2%
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

183 Kč
179 Kč
Na zrazeném nebi
Pravděpodobně nenalezneme v novodobých českých vojenských dějinách frekventovanější téma než problematiku branné pohotovosti státu na podzim 1938 a kapitulaci československé politické reprezentace.
Ukázky

Na zrazeném nebi

351 Kč
Jak si postavit motorku
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
Suzanne Renaud
(2x)
Poutavě vyprávěný příběh protnutí dvou zcela odlišných světů, Francie Suzanne Renaudové a Vysočiny Bohuslava Reynka, dotváří bohatá obrazová příloha.

Suzanne Renaud

314 Kč
Šachové figurky
(9x)
Závěrečný román trilogie z ostrova Lewis. (Skála, Muž z ostrova Lewis, Šachové figurky)

Šachové figurky

280 Kč
Tvarytmy
(2x)
Po úspěšné knize Ze mě vychází další autorizované vyprávění herce, improvizátora a divadelního režiséra, Jaroslava Duška, tentokráte inspirované jeho dvěma pobyty ve tmě.

Tvarytmy

269 Kč
Jitka a kytka
(3x)
Olga Černá dokáže uchopit jakoukoli banální situaci a převést ji do dětského světa. Ve spojení s výtvarnou představivostí Michaely Kukovičové vznikla bohatá kniha, ve které mohou děti bloudit jako ve snu.

Jitka a kytka

72 Kč
Střet civilizací
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.

Střet civilizací

448 Kč
Nezbytná smrt Lewise Wintera
Je snadné někoho zabít. Je těžké někoho zabít dobře. Lidé, kteří se zabíjením živí, vědí, že pokud selžou, ponesou následky. Originální detektivka naruby, kdy od začátku víme kdo je vrah a kdo oběť a přesto napětím ani nedýcháme.
Ukázky

Nezbytná smrt Lewise Wintera

254 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>