Nejprodávanější tituly - červenec 2015
detektivky

Ztracený přístav - 41%
(13x)
Další román, ve kterém irská autorka dokládá své mistrovství psychologické detektivky. V nedostavěném a jen z části obydleném satelitním městečku za Dublinem dojde k vraždě dvou dětí a jejich otce. Stopy vedou dvěma směry zároveň.
detektivky
Ukázky

Ztracený přístav

318 Kč
189 Kč
Hloubka - 20%
(1x)
Na půdorysu zdánlivě banálního detektivního příběhu o pokusu vytvořit lepší svět pomocí odvaru z tajemné rostliny průkopník české detektivky barvitě líčí náladu ve společnosti v Československu v době mezi koncem druhé světové války a únorovým pučem.
detektivky
Ukázky

Hloubka

99 Kč
79 Kč
Holky nemaj ponětí - 11%
(3x)
Bláznivá erotická feérie snivého francouzského prozaika a džezového muzikanta.
detektivky

Holky nemaj ponětí

160 Kč
142 Kč
Klášter kostlivců
(2x)
Po nešťastné smrti svého bratra Ondřeje skládá novoměstský rychtář Jakub Protiva svůj úřad a vrací se na rodnou tvrz Protivec v jižních Čechách. Než však vůbec stačí začít na svém majetku hospodařit, navštíví ho zeman Matěj z Dvorců s podivnou nabídkou.
detektivky
Ukázky

Klášter kostlivců

169 Kč
Podzimní vražda - 11%
(1x)
Další napínavé roční období s inspektorkou Malin Forsovou...
detektivky

Podzimní vražda

296 Kč
263 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
Tělo - 11%
V Castle Rock se Teddy, Chris, Gordi a Vern doslechnou o dalším chlapci Rayovi Browerovi, který se ztratil a policie ho nemůže najít. Jelikož se jen flákají, rozhodnou se podniknout cestu, aby zmizelého nalezli.
detektivky

Tělo

224 Kč
199 Kč
V...jako Vendeta - 11%
Nejnovější příběh drsné soukromé vyšetřovatelky Kinsey Millhoneové se točí okolo nebezpečného pletence vztahů, který Kinsey neohroženě rozplétá, jak je jejím dobrým zvykem.
detektivky

V...jako Vendeta

269 Kč
239 Kč
Letopisy královské komory I.
(5x)
První svazek nové řady historických detektivních příběhů.
detektivky
Ukázky

Letopisy královské komory I.

199 Kč
Prázdné ulice - 20%
Tato kniha o hledání je vystavěna na půdorysu detektivního románu. Na počátku vypravěč nalezne při procházce okrajem města těžko definovatelnou věc. Vzápětí se začínají vynořovat nečekané souvislosti ... Román získal Cenu Jaroslava Seiferta 2005.
detektivky
Ukázky

Prázdné ulice

215 Kč
172 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 136 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>